Γιάννενα: Κυκλοφοριακές ρυθµίσεις κατά τον εορτασµό της 106ης Επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων Γιάννενα: Κυκλοφοριακές ρυθµίσεις κατά τον εορτασµό της 106ης Επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Κυκλοφοριακές ρυθµίσεις κατά τον εορτασµό της 106ης Επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων

Γιάννενα: Κυκλοφοριακές ρυθµίσεις κατά τον εορτασµό της 106ης Επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθµίσεις κατά τον εορτασµό της 106ης Επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 & Πέµπτη 21 Φεβρουαρίου 2019
Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019:
1. Κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις, στο Πνευµατικό Κέντρο & ∆ηµοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων και ειδικότερα:
Την προσωρινή απαγόρευση της στάθµευσης των οχηµάτων, από την 16:00’ ώρα και µέχρι πέρατος των εκδηλώσεων, επί της οδού Αγ. Μαρίνας αρ. 55 (έµπροσθεν Πνευµατικού Κέντρου Ιωαννίνων).
Την προσωρινή απαγόρευση της στάθµευσης των οχηµάτων, από την 17:00’ ώρα και µέχρι πέρατος των εκδηλώσεων, επί της οδού Κοραή αρ. 1 (έµπροσθεν ∆ηµοτικής Πινακοθήκης Ιωαννίνων).
2. Κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα µεταξύ της Επίλεκτης οµάδας Περιφέρειας Ηπείρου και της οµάδας «Euro Legends 2004» µε ώρα τέλεσης την 16:00΄ ώρα, στο εθνικό στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιµάδες» και ειδικότερα:
Την προσωρινή απαγόρευση της στάθµευσης των οχηµάτων στην οδό Φώτου Τζαβέλλα (έµπροσθεν γηπέδου) και από την 13:00΄ ώρα, µέχρι πέρατος του ποδοσφαιρικού αγώνα.
Την Πέµπτη 21 Φεβρουαρίου 2019:
1. Κατά την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τµηµάτων και ειδικότερα:
Την προσωρινή απαγόρευση της στάθµευσης των οχηµάτων στις οδούς ∆ωδώνης (από τον αριθµό 39 (Στρατολογία) µέχρι την οδό Αβέρωφ), Αβέρωφ, Μητροπόλεως, στις πλατείες Πύρρου & Ανδρέα Παπανδρέου, Μπιζανίου (πλατεία ∆ηµοκρατίας), Σπύρου Σπύρου (πλατεία Πύρρου) & 28ης Οκτωβρίου (από διασταύρωση µε οδό Χαριλάου Τρικούπη µέχρι διασταύρωση µε την οδό Αβέρωφ), και από ώρα 07.00΄
µέχρι πέρατος των εκδηλώσεων.
Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας οχηµάτων στις οδούς ∆ωδώνης (από τον αριθµό 39 (Στρατολογία) µέχρι την οδό Αβέρωφ), Αβέρωφ, στις πλατείες Πύρρου & Ανδρέα Παπανδρέου, στην οδό 28ης Οκτωβρίου (από διασταύρωση µε οδό Χαριλάου Τρικούπη µέχρι διασταύρωση µε την οδό Αβέρωφ), στην οδό Σπύρου Σπύρου, στην οδό Μπιζανίου (από την οδό Τσιρογιάννη µέχρι την οδό Αβέρωφ), στην οδό Κάνιγγος (από τη συµβολή αυτής µε την οδό Τσιριγώτη) και στην οδό Κρυστάλλη, και από ώρα 09.00΄ µέχρι πέρατος των εκδηλώσεων.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Κυκλοφοριακές ρυθµίσεις κατά τον εορτασµό της 106ης Επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3788594798964541346
Σχόλια
item