«Έχω θεματάκια υγείας.... Υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπορώ να κάνω παιδί» «Έχω θεματάκια υγείας.... Υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπορώ να κάνω παιδί» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Έχω θεματάκια υγείας.... Υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπορώ να κάνω παιδί»

«Έχω θεματάκια υγείας.... Υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπορώ να κάνω παιδί»
Στη Μαίρη Αρώνη και την κάμερα του Πρωινού παραχώρησε συνέντευξη η γνωστή Ελληνίδα, η οποία και συγκλόνισε με τα όσα είπε!
Η ίδια, σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση αποκάλυψε πως λόγω προβλημάτων υγείας, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην καταφέρει να κάνει δικά της παιδιά. 
Η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη, ανέφερε ωστόσο πως σκέφτεται σοβαρά να υιοθετήσει παιδί και έχει ήδη ξεκινήσεις τις απαιτούμενες διαδικασίες.
«Δεν θα είχα πρόβλημα αν μου προέκυπτε ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ήδη κάνει έναν γάμο και έχει παιδιά. Δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή. Το “θέλω παιδί” το έχω σκεφτεί από πολύ μικρή ηλικία. 
Έχω περάσει και μου έχουν συμβεί μερικά θεματάκια αρκετά σοβαρά και αυτή τη στιγμή υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί.
Έχουν γίνει κάποιες επεμβάσεις, έχω περάσει από κάποιες διαδικασίες που υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μη μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί. 
Αυτό με έχει βάλει σε μια διαδικασία να ψάξω πολύ το θέμα της υιοθεσίας και να δεχτώ να είμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος θα έχει κάνει τα παιδιά του. Το έχω κοιτάξει το θέμα της υιοθεσίας και είμαι προ των πυλών. 
Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα και είμαστε σε αναμονή», είπε χαρακτηριστικά η Ράνια Κωστάκη. Δείτε το σχετικό βίντεο:
epirusblog.gr
5 of 5
«Έχω θεματάκια υγείας.... Υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπορώ να κάνω παιδί»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6613710461983927896
Σχόλια
item