Άρτα: ΜΕ ΕΝΤΕΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΤΑΣ Άρτα: ΜΕ ΕΝΤΕΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΤΑΣ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΜΕ ΕΝΤΕΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΤΑΣΆρτα: ΜΕ ΕΝΤΕΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΤΑΣ
Η πρόταση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας Δημήτρη Αποτόρη στην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη κατά την κοπή της πίτας των αστυνομικών της Άρτας το περασμένο Σάββατο, έπιασε τόπο...

Ο Πρόεδρος των αστυνομικών της Άρτας ζήτησε από την Υπουργό την ενίσχυση της Διεύθυνσης με επαρκή αριθμό αστυνομικού προσωπικού.

Οι τακτικές και οι έκτακτες μεταθέσεις που γίνονται κάθε χρόνο δυστυχώς δεν επαρκούν, αφού κάθε φορά οι ενισχύσεις είναι ελάχιστες.

Πριν λίγο ανακοινώθηκαν οι τακτικές μεταθέσεις για το 2019, με την Άρτα για πρώτη φορά να ενισχύεται με έντεκα αστυνομικούς.

Αποτόρης: "Οι πιέσεις μας έπιασαν τόπο"

Σχολιάζοντας τον πίνακα των μεταθέσεων, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δημήτρης Αποτόρης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

"Επιτέλους οι πιέσεις μας οι οποίες κορυφώθηκαν στο χορό της Ένωσης μας στον οποίο ήταν προσκεκλημένη η Υπουργός... έπιασαν τόπο. Η επόμενη διεκδίκηση μας πλέον, είναι η ίδρυση του Α.Τ. Νικολάου Σκουφά".

taneatismikrospilias24.weebly.com
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΜΕ ΕΝΤΕΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΤΑΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2253605292772930278
Σχόλια
item