Γιάννενα: ΕΚΑΒ - Αναγκαία η μεταστέγαση των υπηρεσιών Γιάννενα: ΕΚΑΒ - Αναγκαία η μεταστέγαση των υπηρεσιών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΕΚΑΒ - Αναγκαία η μεταστέγαση των υπηρεσιών

Γιάννενα: ΕΚΑΒ - Αναγκαία η μεταστέγαση των υπηρεσιών
Στέγαση σε ένα κτίριο ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του, ζητά µια από τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες στον χώρο της υγείας, ο τομέας Ιωαννίνων του ΕΚΑΒ, ένα αίτημα που επανέρχεται στο προσκήνιο, με δεδομένες και τις υπάρχουσες ανάγκες.
Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ, Βασίλης Παπαδιώτης, στάθηκε εκ νέου στην ανάγκη µεταφοράς του ΕΚΑΒ σε νέο κτίριο, προκειµένου να ανταποκρίνεται στις υφιστάµενες ανάγκες, αλλά και στις µελλοντικές.
Το ΕΚΑΒ δέχτηκε προ ημερών και τους υπαλλήλους της Μεταλλουργικής οι οποίοι όπως είπε δεν έχουν χώρο για να καθίσουν ενώ στο επόμενο διάστημα αναμένεται να προμηθευτούν δυο κοντέινερ, δωρεά ΜΚΟ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σαν αποθήκες ώστε να αδειάσει χώρος για τους εργαζόμενους.
«Μας βοηθά πολύ σε αυτή τη κατεύθυνση ο διοικητής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, στο οποίο ανήκουν οι τωρινές κτηριακές υποδομές. 
Μας έχει δοθεί ένα κτήριο και αναζητούμε τρόπους και κυρίως κονδύλια προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες εργασίες», είπε καταλήγοντας ο κ. Παπαδιώτης υπογραμμίζοντας ότι η εξεύρεση πόρων και κτιριακών υποδομών είναι θέμα της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και έπειτα όλων των άλλων φορέων.
anex.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΕΚΑΒ - Αναγκαία η μεταστέγαση των υπηρεσιών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 825263662400423395
Σχόλια
item