Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα


Κριός♈

ΓενικάΑγαπητέ Κριέ, ο Κρόνος σήμερα, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σου δίνει επιτέλους την ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου και να χαράξεις μια πορεία και μία στρατηγική που θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά και να ξεφύγεις από αδιέξοδες καταστάσεις ή και σχέσεις! Ίσως θα πρέπει να συζητήσεις εκ νέου θέματα που αφορούν την πρόοδο σου και την κοινωνική σου καταξίωση και θα διαπιστώσεις πως τώρα μεγαλεπήβολοι στόχοι και σκοποί, μπορούν να επιτευχθούν!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείς μια κρυφή ή απαγορευμένη σχέση, θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και θα θελήσεις κάτι πιο σοβαρό και επιφανές, αποδεκτό από τον περίγυρο σου. Γενικά η σημερινή όψη, ευνοεί ιδιαίτερα τους δεσμευμένους, που θα τους δοθεί η ευκαιρία να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα της επισημοποίησης. Αν ωστόσο είσαι ελεύθερος, απέφυγε έρωτες στον χώρο εργασίας, για να μην εκτεθείς!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΑν ανήκεις στη κατηγορία των ανθρώπων που εργάζονται σκληρά και με σύστημα, σήμερα θα ανταμειφθείς! Οικονομικά, αν υπάρχουν χρέη που σε απασχολούν, τώρα είναι η κατάλληλη ημέρα να προχωρήσεις σε διευθετήσεις.

Ταύρος♉


ΓενικάΦίλε Ταύρε, ο Κρόνος σήμερα σχηματίζει όψη Εξαγώνου με τον Ποσειδώνα και αυτό θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις! Έχεις τώρα την ευκαιρία, να εκμεταλλευτείς την ουσιαστική τύχη σου και να γευτείς την επιτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά ιδίως στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις! Η διάθεσή σου για αλλαγή, διερεύνηση και εξερεύνηση, θα σε βοηθήσει να πετύχεις μακροπρόθεσμους στόχους, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να προχωρήσεις σε εποικοδομητικές γνωριμίες και συναντήσεις!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΗ σημερινή ημέρα, θα φέρει ουσιαστικές νέες γνωριμίες, αξιόλογο φλερτ και ευχάριστα μηνύματα για σένα που είσαι ελεύθερος! Για τους δεσμευμένους ευνοούνται οι συζητήσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση σχέσης ή γάμου! Το σίγουρο είναι, πως η ρουτίνα λαμβάνει τέλος και δίνει την σκυτάλη, σε μία νέα ενδιαφέρουσα συναρπαστική ερωτική ζωή, γεμάτη περιπέτεια και νέες εμπειρίες!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτην καριέρα, έρχονται νέα ξεκινήματα, που θα σε ωφελήσουν πολύ στο μέλλον. Ιδανική μέρα για επαγγελματικές, αλλά και οικονομικές συμφωνίες!

Δίδυμοι♊


ΓενικάΦίλε Δίδυμε, το Εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δείξει τον σωστό δρόμο και θα σου δώσει ουσιαστικές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις σε εφαρμογή και να κάνεις πράξη, κάποιες βαθιές σκέψεις σου, ώστε να πραγματοποιήσεις επιθυμίες που καιρό κρατάς κρυμμένες. Μην αποκαλύπτεις σε κανένα την δράση σου και τις λεπτομέρειες των κινήσεών σου και άσε τους να δουν τα θετικά αποτελέσματα που θα έχεις!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΈνας έρωτας από το παρελθόν, απωθημένος ή παρασκηνιακός, είναι πολύ πιθανό να αναβιώσει τώρα και να σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα! Μείνε λογικός, προσγειωμένος, συγκρατημένος και επιφυλακτικός, πριν σιγουρευτείς και κάνεις το βήμα την επανασύνδεσης! Στον σεξουαλικό τομέα, δεν σε ενδιαφέρει πια η ποσότητα, αλλά η ποιότητα και αυτό είναι που διεκδικείς, από το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτην εργασία, ανακαλύπτεις το αληθινό πρόσωπο ενός συναδέλφου και αυτό εξυπηρετεί τις μετέπειτα κινήσεις σου! Οικονομικά έρχεται η λύση ή η συμφωνία, που περίμενες τόσο καιρό, για ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί!

Καρκίνος♋


ΓενικάΑγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα σήμερα, είναι άκρως θετικό και ωφέλιμο για σένα! Θα επιφέρει σημαντικές ουσιαστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τόσο στις συναισθηματικές όσο και τις φιλικές ή τις οικογενειακές, ανεβάζοντας το... επίπεδο και το πήχη! Έχεις πλέον την ανάγκη, αλλά και την ικανότητα να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και τα άτομα που συναναστρέφεσαι και να πάρεις αποφάσεις για την εξέλιξη κάποιων σχέσεων σου! Μπορείς επιτέλους και ισορροπείς συναίσθημα με λογική!


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλύτερη ημέρα για να βελτιώσεις παροντικά, αλλά και μελλοντικά, την συντροφική σου ζωή! Η έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής και σοβαρής, είναι πολύ πιθανή τώρα, για σένα που είσαι ελεύθερος. Αν είσαι ήδη με κάποιον, μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο, θα σε κάνει να νιώσεις πιο πλήρης, ικανοποιημένος και σίγουρος από ποτέ, για την σχέση σας και την μετέπειτα πορεία της!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΘα σκεφτείς και θα αναθεωρήσεις τις φιλοδοξίες σου σήμερα, αφού θα σου δοθεί μία μεγάλη ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα! Αν τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν ιδιαίτερα, καλό θα ήταν να πάρεις πρωτοβουλίες και να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα, που αφορά την αύξηση εσόδων!

Λέων♌


ΓενικάΦίλε Λέοντα, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας συνεργάζονται σήμερα, με όψη Εξαγώνου και θα ευνοήσει γενικά την ζωή σου, την καθημερινότητα σου, αλλά και τον ίδιο σου εαυτό, αφού είσαι αποφασισμένος, να επιδείξεις την πιο βελτιωμένη εκδοχή του! Αυτή την περίοδο, κάποιες απαραίτητες, αλλά και απόλυτα θετικές αλλαγές έρχονται, ώστε να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη και ευχάριστη! Ιδανική περίοδος για αλλαγές στην εμφάνιση, έναρξη σωματικής άσκησης ή υγιεινής διατροφής, όπως και διακοπή κακής συνήθειας!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤυχόν λάθη το τελευταίο διάστημα, που αποδείχθηκαν επιζήμια στην ερωτική σου ζωή, τώρα ως δια μαγείας διορθώνονται και λύνονται μια και καλή! Αν είσαι σε σχέση ή γάμο μην εγκαταλείψεις τώρα τις προσπάθειες. Να θυμάσαι ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που όλοι οι αγώνες αμείβονται ανάλογα στον έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα μείνε μακριά από έναν έρωτα που εξελίσσεται σε εργασιακό περιβάλλον!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΟι εμπειρίες του παρελθόντος σε παροτρύνουν να ρίξεις μια πιο ουσιαστική ματιά στον τομέα της εργασίας σου και να πετύχεις, αλλά και να οργανώσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις. Μία οικονομική λύση, σε βγάζει επιτέλους από το αδιέξοδο των τελευταίων ημερών

Παρθένος♍


ΓενικάΑγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας, έχει εξαιρετικά ευνοϊκή επιρροή στο δικό σου ζώδιο, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί τώρα! Οι μέχρι τώρα προσπάθειες σου για την υλοποίηση των στόχων σου και την βελτίωση της ζωής σου, επιτέλους ανταμείβονται με την απόλυτη επιτυχία! Επιπλέον περνάς όμορφα και ποιοτικά, αποδεχόμενος τον ουσιαστικό θαυμασμό των γύρων σου! Η δημιουργικότητα σου αυτό το διάστημα, φαίνεται να είναι το κλειδί της επιτυχίας, σε κάθε σου εγχείρημα!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΗ μεγαλύτερη εύνοια υπάρχει στην αισθηματική ζωή, αφού δεν θα λείψει ούτε ο ρομαντισμός, ούτε το πάθος, αλλά ούτε και οι βάσεις που χρειάζονται για το μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γνωριμία, που θα εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, σε μία σταθερή και όμορφη σχέση. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μια εγκυμοσύνη ή μία επισημοποίηση θα αλλάξουν προς το καλύτερο την σχέση σου! Το σίγουρο είναι πως ερωτικά, κάτι μεγάλο έρχεται!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΑν δίσταζες τόσο καιρό να πάρεις μία πρωτοβουλία ή να κάνεις μία σημαντική επαγγελματική κίνηση, ίσως τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνεις! Τα οικονομικά σου βαίνουν καλώς, χωρίς ιδιαίτερες ωστόσο εξελίξεις!

Ζυγός♎


ΓενικάΑγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, ευνοεί άμεσα τον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Θέματα που αφορούν τις συγγενικές σου σχέσεις και ίσως σε προβλημάτιζαν, τώρα διορθώνονται και εσύ προχωράς σε σημαντικές ωφέλιμες αλλαγές. Επιπλέον θα σου δοθεί η ευκαιρία τώρα, να σκεφτείς και να αξιολογήσεις κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, ώστε να χαράξεις μια νέα πορεία στη ζωή σου! Αν θες να μετακομίσεις, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για πρωτοβουλίες και αποφάσεις!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΑν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μόνιμη και σίγουρη επανασύνδεση, είναι παρούσες και σε αφθονία, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις μία και για πάντα, παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο! Αν είσαι παντρεμένος, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του, να μη μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΠαλαιά προβληματικά θέματα στον επαγγελματικό τομέα, έρχονται ξανά στην επιφάνεια και λύνονται! Οικονομικά σε απασχολεί ένα περιουσιακό ή κληρονομικό ζήτημα, που θα αποτελέσει σημαντικό βοήθημα στα έσοδά σου!

Σκορπιός♏


Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα που ο Κρόνος σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα βοηθηθείς με κάθε τρόπο, ώστε να διαφοροποιήσεις τη ζωή σου προς το καλύτερο, ιδίως επικοινωνιακά και θα νιώσεις ότι επιτέλους οι προσπάθειες σου, ανταμείβονται! Οι σχέσεις και οι επαφές με τους γνωστούς σου, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες, θα βελτιωθούν πολύ, αφού μπορείς τώρα να μεταδίδεις τις σκέψεις σου και να πείθεις με μεγαλύτερη ευκολία! Γενικά, συζητήσεις και συναντήσεις σήμερα, εξυπηρετούν οποιοδήποτε σκοπό σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός τομέας, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος, σου ανοίγει νέους δρόμους για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο στα ιδανικά που έχεις για τη ζωή και τον έρωτα! Γενικά ο ερωτικός τομέας σήμερα, καταφέρνει και σε καλύπτει απόλυτα τόσο συναισθηματικά όσο και επικοινωνιακά. Τα νέα, τα μηνύματα και τα λόγια που θα δεχθείς, φέρνουν μόνο ερωτική ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, πάρε σήμερα πρωτοβουλία για νέες συμφωνίες ή συνεργασίες! Η μέρα είναι ιδανική για υπογραφές και έγγραφα!

Τοξότης♐


ΓενικάΑγαπητέ Τοξότη, με το Εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα σήμερα, είναι σίγουρα η κατάλληλη ώρα για να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να προστατεύσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου! Ό,τι μέχρι τώρα έχεις κατακτήσεις και πετύχει, το έκανες με προσπάθεια και αγώνα και τώρα ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την ζωή! Η αυτοεκτίμηση σου και η σιγουριά σου, είναι πιο ισχυρές από ποτέ!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΘα πρέπει σήμερα να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που οι μετοχές σου στον ερωτικό τομέα ανεβαίνουν σταθερά και ουσιαστικά! Ναι, η έναρξη μίας νέας σχέσης με έναν άνθρωπο αφοσιωμένο σε σένα, είναι πολύ πιθανή σήμερα! Αν ωστόσο είσαι ήδη δεσμευμένος, απολαμβάνεις πόθο, αλλά και ερωτική πίστη από τον σύντροφο σου! Οι βάσεις για μία ευτυχισμένη ερωτική ζωή, μόλις μπήκαν και βάζεις τέλος στην ανασφάλεια!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτην καριέρα, κάποιοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να σου ανοίξουν νέες επαγγελματικές πόρτες, ιδίως αν ψάχνεις για μια νέα εργασία! Οικονομικά προκύπτουν κάποιες νέες πηγές, από τις οποίες μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου!

Αιγόκερως♑


ΓενικάΦίλε Αιγόκερε, το Εξάγωνο που σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα σήμερα, επιτέλους σε ανταμείβει για όλες τις περασμένες σκληρές προσπάθειες σου! Έρχονται νέες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και σίγουρη επιτυχία σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου! Η εύνοια αυτή και τα θετικά της αποτελέσματα, δεν είναι μόνο για τώρα, αφού οι συνέπειες θα είναι μακροπρόθεσμες και πολύ ουσιαστικές! Επιτέλους παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΑν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε τις προοπτικές που μπορεί να έχει η σχέση σας. Ακόμα και αν πρόκειται για κάτι αμφίβολο ή πρόσφατο, η ανάγκη σας για σοβαρή και μόνιμη δέσμευση, πιθανόν να σας ωθήσει στην απόφαση επισημοποίησης! Εάν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα καταλήξει σε έναν ουσιαστικό έρωτα, πολλά υποσχόμενο!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΘετικές είναι οι προοπτικές και οι εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου, ιδίως αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια δική σου επιχείρηση ή να πάρεις πρωτοβουλίες στην εργασία σου, είναι η πιο κατάλληλη περίοδος. Οικονομικά ηρεμείς, αφού όλα τακτοποιούνται!

Υδροχόος♒ 


ΓενικάΑγαπητέ Υδροχόε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα σήμερα, μπορεί να μην φέρει πολλά γεγονότα στη ζωή σου, ωστόσο επιφυλάσσει για σένα, θεαματικές αλλαγές στην διάθεση σου και στην ψυχολογία σου! Θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις τις εσωτερικές αξίες και ανάγκες σου και να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, ώστε να κάνεις ένα απολογισμό των περασμένων πράξεων σου και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Συνδυάζεις άψογα λογική και διαίσθηση και οι αποφάσεις σου, είναι ολόσωστες!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτα αισθηματικά σου, εκεί που είχες αμφιβολίες, διφορούμενα ή αντικρουόμενα συναισθήματα, το τοπίο ξεκαθαρίζει και βλέπεις την αλήθεια! Οι δεσμευμένοι αναζητούν και αποκτούν εντιμότητα και διαφάνεια στην σχέση τους, ενώ οι ελεύθεροι “παίρνουν το αίμα τους πίσω” σε σχέση με έναν έρωτα απωθημένο, κρυφό ή παρελθοντικό!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτον τομέα της δουλειάς, σε οδηγεί στην επιτυχία η αυξημένη δημιουργικότητα σου! Οικονομικά κάνεις σχέδια βελτίωσης, τα οποία όμως, θα υλοποιηθούν αργότερα!

Ιχθύες♓ 


Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, ο δικός σου κυβερνήτης ο Ποσειδώνας σχηματίζει ένα πολύ θετικό Εξάγωνο με τον Κρόνο! Η όψη αυτή αποτελεί εγγύηση και σε αποζημιώνει για όλες τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα, αλλά και για όλες τις απογοητεύσεις που σου έδωσαν πρόσωπα και σχέσεις που εμπιστεύτηκες και βασίστηκες στο παρελθόν. Πλέον μπορείς να αισιοδοξείς και να κάνεις ριζικές αλλαγές σε ότι σε ενοχλεί! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν σε κάθε σου εγχείρημα!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΠέρα από τα γενικά οφέλη που θα λάβεις από αυτήν την σημερινή όψη, θα δεις νέους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές, ώστε να πραγματοποιήσεις ένα μεγαλεπήβολο συναισθηματικό όνειρο! Καλό θα ήταν όμως, πριν πάρεις οποιαδήποτε πρωτοβουλία στα ερωτικά σου, να συμβουλευτείς και τους φίλους σου! Από εκείνους, θα έρθει η λύση για ένα θέμα ερωτικό που σε απασχολεί καιρό τώρα!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣου δίνονται σήμερα δυνατότητες που σου επιτρέπουν να κάνεις τα επαγγελματικά άλματα που επιδιώκεις, εδώ και καιρό! Οικονομικά ίσως το παρακάνεις σε σπατάλες, αφού θες να αφιερώσεις αρκετό χρόνο και χρήμα σε διασκεδάσεις!


oroskopos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 2145829133530016203
item