Γιάννενα: Προχωρά η δημιουργία του open mall Γιάννενα: Προχωρά η δημιουργία του open mall | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Προχωρά η δημιουργία του open mall

Γιάννενα: Προχωρά η δημιουργία του open mall
Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων θα αναλάβει την κάλυψη του κόστους που απαιτείται για κάθε επιχείρηση, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα, για την δαπάνη ανακατασκευής των προσόψεων των καταστημάτων.
Ο λόγος για την πρόταση που κατατέθηκε από κοινού από τον Δήμο Ιωαννιτών και το Επιμελητήριο για τη δημιουργία open mall στην ιστορική αγορά των Ιωαννίνων, έχοντας σε πρώτο επίπεδο την απόλυτη στήριξη, που μεταφράζεται και με υπογραφές από την πλειονότητα των επιχειρήσεων του ιστορικού κέντρου.
Η πρόταση όπως ανέφερε ο Σπ. Μπέκας από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή προς έγκριση και εκτιμάται ότι εντός του επόμενου τριμήνου θα υπάρξει η οριστική απάντηση. 
Ο κ. Μπέκας διευκρίνισε ότι οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα τα οποία αφορά η συγκεκριμένη πρόταση δε θα χρειαστεί να καταβάλλουν το κόστος που προβλέπεται για τις προσόψεις των καταστημάτων, αλλά αυτό θα αποτελέσει δαπάνη που θα αναλάβει το Επιμελητήριο.
Η περιοχή παρέμβασης ορίζεται από τις οδούς Ανεξαρτησίας, Λόρδου Βύρωνος, Παπάζογλου, Αραβαντινού, Καπλάνη, Κάνιγγος, Τσιριγώτη και μερικές από τις παρόδους και κάθετες αυτών.
ele.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Προχωρά η δημιουργία του open mall
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5487504177811522669
Σχόλια
item