Θεσπρωτία: Μπούκαρε στα σπίτια και έπαιρνε ό,τι έβρισκε... Θεσπρωτία: Μπούκαρε στα σπίτια και έπαιρνε ό,τι έβρισκε... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Μπούκαρε στα σπίτια και έπαιρνε ό,τι έβρισκε...

Θεσπρωτία: Μπούκαρε στα σπίτια και έπαιρνε ό,τι έβρισκε...
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών σε σπίτια, που διαπράχθηκαν στο Μαυρούδι και τη Φιλοθέη Θεσπρωτίας. 

Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 43χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων καθώς και από τον τρόπο δράσης (modus operandi ), ο 43χρονος διέπραξε τις παρακάτω κλοπές:

Απογευματινές ώρες στις 20-10-2018 εισήλθε σε σπίτι στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας, απ’ όπου αφαίρεσε κοσμήματα και αντικείμενα.

Βραδινές ώρες στις 20/21-10-2018 διέρρηξε σπίτι στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας, απ’ όπου αφαίρεσε ασημένια κοσμήματα.

Βραδινές ώρες στις 21/22-10-2018 εισήλθε σε σπίτι στη Φιλοθέη Θεσπρωτίας, απ’ όπου αφαίρεσε έναν φορητό υπολογιστή και τρεις τσάντες που περιείχαν χρηματικό ποσό, βιβλιάρια καταθέσεων, προσωπικά και επαγγελματικά έγγραφα, διάφορα κλειδιά.


epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Μπούκαρε στα σπίτια και έπαιρνε ό,τι έβρισκε...
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 5000916941874913610
Σχόλια
item