Η φίλη-οχιά της Αλεξανδράκη και το επίμαχο βίντεο της Μπέλλα με τον Μηλιώνη

Η φίλη-οχιά της Αλεξανδράκη και το επίμαχο βίντεο της Μπέλλα με τον Μηλιώνη
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη υπερασπίστηκε τον Δημήτρη Μηλιώνη λέγοντας ότι το βίντεο με τον επιχειρηματία και την Ιωάννα Μπέλλα ήταν πλεκτάνη
«Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύντροφό μου. Ποτέ δεν πίστεψα πως έγινε κάτι με την Ιωάννα Μπέλλα». 
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε θέση για τα... εν απουσία της νυχτοπερπατήματα του συντρόφου της Δημήτρη Μηλιώνη με τη Σταρ Ελλάς 2018, θέμα που ανέδειξε πρώτη η «Espresso», και αποκάλυψε το... παρασκήνιο της υπόθεσης, κάνοντας λόγο μέχρι και για πλεκτάνη από υποτιθέμενη φίλη της, η οποία ήθελε να κάνει κακό στη σχέση της.
Οπως ισχυρίστηκε η πρώην παίκτρια του «Nomads» χθες στο «Πρωινό», είναι πολύ καλά με τον άνθρωπό της, αν και παραδέχτηκε ότι σοκαρίστηκε μόλις άνοιξε το κινητό της και πληροφορήθηκε τα καθέκαστα.
Αμέσως επικοινώνησε με τον σύντροφό της και εκείνος, όντας πολύ στενοχωρημένος, της εξήγησε ότι επρόκειτο για παρεξήγηση. Μάλιστα, όπως είπε το γνωστό μοντέλο, ο Δημήτρης ήθελε να στείλει εξώδικα στα μέσα ενημέρωσης, αλλά εκείνη τον απέτρεψε, λέγοντάς του ότι θα τα εξηγούσε όλα εκείνη βγαίνοντας από το reality του ΑΝΤΙ, όπως και έγινε.
Στο απέναντι τραπέζι
Οσο για το βίντεο που κυκλοφόρησε από την έξοδο του επιχειρηματία με τη Σταρ Ελλάς στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης, η Δήμητρα έδωσε μια νέα διάσταση στην υπόθεση με αυτά που αποκάλυψε. «Εχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη. Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε αυτό το βίντεο.
Με αποδείξεις τα λέω αυτά. Είμαι πολύ στενοχωρημένη, γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος» είπε χαρακτηριστικά. 
Και συνέχισε εξηγώντας τι δουλειά είχε η Μπέλλα στην παρέα του αγαπημένου της: «Η Ιωάννα συνοδευόταν από έναν επιχειρηματία και ο Δημήτρης ήταν πιο πίσω. Στη γιορτή του συνοδευόταν από άλλον επιχειρηματία. 
Ηταν μια συγκυρία... Επειδή είναι η Ιωάννα και απασχολεί τα ΜΜΕ, και εγώ είμαι στην επικαιρότητα, γι’ αυτό έγινε όλο αυτό».
Η Δήμητρα επανέλαβε ότι είναι πολύ καλά με τον σύντροφό της και ότι ουδέποτε πίστεψε πως την απατά ή την κοροϊδεύει. Μάλιστα, όπως είπε, πριν φύγει από τη Μαδαγασκάρη επικοινώνησε και με την Ιωάννα Μπέλλα, για να ξεκαθαρίσει το θέμα. 
«Μίλησα με την Ιωάννα Μπέλλα. Της τηλεφώνησα την ημέρα που έφευγε να πάει στην Ταϊλάνδη. Μου είπε “αν είναι δυνατόν, δεν υπάρχει τίποτα”! 
Δεν είπε σε κάτι ψέματα, δεν τρέχει κάτι με την Ιωάννα και τον Δημήτρη. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύντροφό μου, είμαστε τεσσεράμισι χρόνια μαζί. 
Είμαστε οικογένεια. Εχουμε πολύ ειλικρινή συμπεριφορά ο ένας απέναντι στον άλλον, οτιδήποτε και αν συμβεί το λέμε ο ένας στον άλλον. Είμαστε μια χαρά!» τόνισε, εκφράζοντας κατόπιν την επιθυμία της να τελειώσει πια αυτή η ιστορία.
«Θέλω να το λήξω, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της Ιωάννας και του Δημήτρη» ανέφερε και, δείχνοντας μεγάλη ανωτερότητα, ευχήθηκε στη Σταρ Ελλάς 2018 να πάει πολύ καλά στον διεθνή διαγωνισμό «Μις Υφήλιος», που θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου στην Ταϊλάνδη. 
Σημειώνεται πως το μοντέλο εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας δαχτυλίδι που, όπως είπε, της χάρισε ο καλός της με το που πάτησε το πόδι της στα πάτρια εδάφη.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη υπερασπίστηκε τον Δημήτρη Μηλιώνη λέγοντας ότι το βίντεο με τον επιχειρηματία και την Ιωάννα Μπέλλα ήταν πλεκτάνη ...
Η φίλη-οχιά της Αλεξανδράκη και το επίμαχο βίντεο της Μπέλλα με τον Μηλιώνη
epirusblog.gr
5 of 5
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη υπερασπίστηκε τον Δημήτρη Μηλιώνη λέγοντας ότι το βίντεο με τον επιχειρηματία και την Ιωάννα Μπέλλα ήταν πλεκτάνη ...
show biz 1231439125911314906
item