Τα κόκκινα τριαντάφυλλα «μυρίζουν» επανασύνδεση Παπαδοπούλου - Πηλαδάκη Τα κόκκινα τριαντάφυλλα «μυρίζουν» επανασύνδεση Παπαδοπούλου - Πηλαδάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα «μυρίζουν» επανασύνδεση Παπαδοπούλου - Πηλαδάκη

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα «μυρίζουν» επανασύνδεση Παπαδοπούλου - Πηλαδάκη
Σενάρια επανασύνδεσης για τον Κώστα Πηλαδάκη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου!
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι το πάλαι ποτέ ερωτευμένο ζευγάρι έχει έρθει και πάλι κοντά.

Η αρχή έγινε όταν ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια στην πρεμιέρα της τραγουδίστριας στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τους Βασίλη Καρρά, Χρήστο Μενιδιάτη, Χρήστο Χολίδη και Μπο. 
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα εκατοντάδες κόκκινα τριαντάφυλλα που... πλημμύρισαν το καμαρίνι της Ειρήνης (κι εκείνη ανέβασε στο Instagram) είχαν αποστολέα τον πρώην σύντροφό της. 

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με αυτά και, προφανώς, συγκινημένη από αυτήν την κίνηση αγάπης έγραψε στον λογαριασμό της: «Μια συγνώμη, ένα ευχαριστώ, ένα σ’ αγαπώ, μια εκτίμηση και ένα δόξα τω Θεώ… 

Αυτά είναι που θα σε συνοδεύσουν ως το τέλος», αποφεύγοντας φυσικά να αποκαλύψει ποιος είναι αυτός που είχε την αβρότητα να ανθοστολίσει το καμαρίνι της! 

Την περασμένη άνοιξη έγινε γνωστό ότι η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ύστερα από επτά χρόνια σχέσης.

Οι δυο τους, που διατηρούν πάντα πολύ χαμηλό προφίλ, απέφυγαν τότε να μιλήσουν δημόσια για τον χωρισμό τους, ωστόσο τα σύννεφα στη σχέση τους είχαν εμφανιστεί έναν χρόνο νωρίτερα, όταν οι δυο τους ετοιμάζονταν για το επόμενο βήμα στη σχέση τους. 


Το άγχος της πιθανής αλλαγής στις μεταξύ τους ισορροπίες εν όψει γάμου στρέσαρε, σύμφωνα με δικούς τους ανθρώπους, και τους δύο και τα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται.

Λίγο αργότερα η απόφαση της Ειρήνης να πάει στο «Survivor» φαίνεται ότι έδωσε στη σχέση τους τη χαριστική βολή... Μένει να δούμε αν οι φήμες επανασύνδεσης αληθεύουν και τα κόκκινα τριαντάφυλλα έκαναν τη δουλειά τους!


epirusblog.gr
5 of 5
Τα κόκκινα τριαντάφυλλα «μυρίζουν» επανασύνδεση Παπαδοπούλου - Πηλαδάκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 894958379516031528
Σχόλια
item