Σάλος για το «τσογλάνι» και την «καταδίκη» του Πολάκη για τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ

Σάλος για το «τσογλάνι» και την «καταδίκη» του Πολάκη για τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ

Δεν έχουν τέλος και μέτρο οι προσωπικές επιθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη κατά του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή. 

Η χθεσινή επίθεση, που έγινε μέσω του λογαριασμού του κ. Πολάκη στο facebook και η οποία χαρακτηρίστηκε από τις προσβλητικές εκφράσεις, ύβρεις και απειλές κατά του κ. Πουλή, θα μπορούσε να θεωρηθεί και...αναμενόμενη βεβαίως καθώς συμπίπτει χρονικά με την ολοκλήρωση των πορισμάτων για το ΚΕΕΛΠΝΟ απο τα κόμματα που συμμετέχουν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υγεία που διερευνά τα θέματα της διοίκησης και της διαχείρισης του ΚΕΕΛΠΝΟ. 

Σημερα, έχει οριστεί η ψηφοφορία επί των πόρισμάτων και αύριο θα παραδοθεί το τελικό υλικό στον πρόεδρο της Βουλής.

Η επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη




Η απάντηση του Σταμάτη Πουλή:

Πολάκη ξύδι!Είσαι σε πανικό,λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου!Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση;Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b...Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ!Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους!Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια,μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία...
184 people are talking about this
Υπό το πρίσμα αυτό δεν ξενίζει πολλούς η επίθεση του αναπληρωτή ο οποίος φρόντιζε επι τουλάχιστον 18 μηνες που διήρκεσε η εξεταστική επιτροπή (και) για το ΚΕΕΛΠΝΟ να κρατά ψηλά το θέμα με αναρτήσεις του στα social media στις οποίες επιτίθετο κατά του προέδρου των εργαζομένων. Παράλληλα, είχε ζητήσει να ελεγχθεί και πειθαρχικά όπως και έγινε. 

Ο κ. Πολακης ουσιαστικα έχει εκδώσει...ετυμηγορία για τον κ. Πουλη, πριν κάν ξεκινήσει η εξεταστική επιτροπή. Τον έχει ήδη... δικάσει και καταδικάσει ότι ζημίωσε το Κέντρο, μέσω της θέσης του ως υπευθύνου για δομή οροθετικών, με διαγωνισμό για τη σίτιση των φιλοξενούμενων της δομής. 


Έχει χρησιμοποιήσει χαρακτηριστικα πολλές φορές αναφορές για φακές που κόστιζαν όσο το κρέας και ανάλογα παραδείγματα για να δείξει τον κατ´ αυτόν μέγεθος της σπατάλης του δημοσίου χρήματος. Επισης, αναφερόταν συχνα και απαξιωτικά για τον προμηθευτή της δομής ως "ο μπατζανάκης του Πουλη". 

Ο κ. Πουλής ως υπεύθυνος της δομής απο την πλευρά του και ως μάρτυρας στην εξεταςτικη επιτροπή υποστήριζε εξαρχής οτι η σύμβαση της σίτισης είχε προκύψει απο διαγωνισμό και οτι με τον προμηθευτή φαγητού της δομής, μειοδότη του διαγωνισμού απέκτησαν τη συγκεκριμένη σχέση έπειτα απο χρονια συνεργασίας. 

Μάλιστα, για το θέμα αυτο ο κ. Πουλής μήνυσε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για συκοφαντική δυσφήμηση. Το μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας πριν απο λίγους μηνες καταδίκασε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης σε χρηματική ποινή 8.000 ευρώ. 

Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου, το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε κληθεί να εξετάσει και πειθαρχικώς το θέμα, εξάντλησε καθε αυστηρότητα αποφασίζοντας την καταγγελία της σύμβασης του κ. Πουλη, μια απόφαση που είχε χαρακτηριστεί εκδικητική από τους εργαζόμενους του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οργή στο Twitter

Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί και το ύψος του Παύλου Πολάκη προκάλεσαν οργή στους χρήστες του Twitter οι οποίοι αναρωτιούνται αν «αυτόν τον έχουν για να βρίζει μόνο;», τον κατηγορούν ότι ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, υπενθυμίζουν την υπόθεση με τα διπλά βιβλία και επισημαίνουν ότι «είναι το μεγάφωνο των σκέψεων του Ηγέτη».


Ρε σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου ο Πολάκης θα ήταν σπίτι του εδώ και χρόνια και εσείς τον έχετε μπροστάρη; @atsipras @PrimeministerGR @d_tzanakopoulos
See vassilis's other Tweets
Ο κανονικοποιημένος στραμμένος προς τη σοσιαλδημοκρατία υφυπουργός Υγείας γιατρός(!!!!) Πολάκης αποκαλεί έναν πολίτη της χώρας (δεν με ενδιαφέρει ποιός είναι) "τσογλάνι" και τον απειλεί δημοσίως.
Βέβαια όσοι διαφωνούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ είμαστε φασίστες και ξεπλένουμε Χρυσή Αυγή.
See Travis Bickle's other Tweets
Στέλεχος τ αποκαλεί εναν πολίτη, τσογλάνι.
Μετά από αυτό,ας τό ξανασκεφτούν οι διάφοροι Μπίστηδες ,τή δημιουργία του προοδευτικού πόλου
See Κoutsamanis Alex's other Tweets
Ο.... "Ευγενέστατος" Πολάκης!!!!!!!! Μα τι υπέροχος ο λόγος του! Με επιχειρηματολογία! Τελικά αυτόν τον έχουν για να βρίζει μόνο? Γιατί δεν είδα να προσφέρει και κάποιο έργο.
See Denise's other Tweets
Μην μπερδεύεσαι.. Ο Πολακης είναι απλώς το μέσον.. το μεγάφωνο των σκέψεων του Ηγέτη...
See ANGEL PAP's other Tweets
Συκοφαντείτε,συκοφαντείτε,κάτι στο τέλος θα μείνει,είχε πεί ό Γκαίμπελς.
Σήμερα ό αφιονισμένος τόν ξεπέρασε.Ο Παυλάρας με κάθε τρόπο επιχειρεί να ανατρέψει την καταστροφή που έρχεται.
Λάσπη στόν ανεμιστήρα κ όποιον πάρει ό χάρος..
See Κoutsamanis Alex's other Tweets
Καθαρος ο πολακης? Απο τους πρωτους που θα καθισουν στο σκαμνι.Διπλα βιβλια, 8 εκ€ στον σεκιουριτα , παρεμβαση σε διαγωνισμο ΑΣΕΠ κι επεται συνεχεια
See Vicky Nick's other Tweets
Έχει υπερβεί τα όρια του αστείου, το να ταυτίζεις τον Πολάκη με τους ναζί.
Κυρία μου εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σταλινικο μόρφωμα. Ένα είδος Κοκκίνου φασισμού. Μαύρος και κόκκινος φασισμός ενα και το αυτό. Άρα ο πολακης δικαίως θεωρείται κόκκινος φασίστας.
See Vicky's other Tweets
Τιμή στην Αριστερά που επιτρέπει σε στέλεχός της, να αποκαλεί εναν πολίτη, τσογλάνι.
Τιμή και στην κυβέρνηση της Αριστεράς, που κρατά ενα τέτοιο λεβέντη στο υπουργικό συμβούλιο.
Τιμή της και καμάρι της
Μην αποκαλείς το Συριζα, ως Αριστερά. Τι σχέση μπορεί να εχει ο Τσιπρας και ο Πολακης με το Μιχαλη Παπαγιαννακη?
Πολιτικα ρεταλια ειναι που μπορουν ταυτοχρονα να ειναι με το Καμενο την Μερκελ, το Μαδούρο μαζι τους Αμερικανους και το Ντοναλτ Τραμπ. Οτι να ναι_και καρέκλα να ναι.
See stelios alafouzos's other Tweets
Πρεπει να ζοριζονται πολυ στο συριζα, μια οι δημοσκοπησεις, δυο η οικονομια, τρια η ξεφτιλα τσιπρα στη βουλη με τον Ριχαρδο και τοσα αλλα που τι να κανει και ο πολακης προσπαθει να αποσπασει την προσοχη και να αλλαξει την ατζεντα! 🤣🤣🤣😂😂😂👍
See Κλαδιτη Ειρηνη's other Tweets
Ο Πολάκης διδάσκει Αριστερό Ήθος. Το να βρίζει δημόσια κάποιον "Τσογλανι" ως Υπουργός, το να συκοφαντεί δημόσια & να απειλεί ΑΥΤΟ είναι Αριστερό Ήθος.
Αν δείτε πώς μιλάνε & τι οργανώνουν στα υπόγεια για πολιτικούς αντιπάλους ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ θα καταλάβετε τι εστί Ανήθικος Αριστερός.
See Γιώργος's other Tweets

Ο Πολάκης έχει ξεσαλωσει. Εντάξει έβριζε και στο παρελθόν αλλά τώρα τελευταία έχει χάσει κάθε μέτρο. Τώρα βρίζει χυδαία, απειλεί με ισόβια, συκοφαντεί χωρίς έλεος. Μάλλον έχει καταλάβει ότι η φυλακή είναι πολύ κοντά και θεωρεί την επίθεση ως την καλύτερη άμυνα.
See Γιώργος's other Tweets
epirusblog.gr
5 of 5
Σάλος για το «τσογλάνι» και την «καταδίκη» του Πολάκη για τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 1269788383267871983
item