Ο Ανδρέας Γεωργίου in love με τη μακιγιέζ του «Τατουάζ»

Ο Ανδρέας Γεωργίου in love με τη μακιγιέζ του «Τατουάζ»
New love in town!
O περιζήτητος εργένης Ανδρέας Γεωργίου είναι και πάλι ερωτευμένος. Τυχερή, η εντυπωσιακή Σιμώνη Χριστοδούλου, συντοπίτισσά του -με καταγωγή από τη Λευκωσία- και make up artist στο επάγγελμα.

Το νέο κορίτσι του 36χρονου ηθοποιού και σκηνοθέτη, και συνεργάτιδά του στην τηλεοπτική σειρά «Το τατουάζ», εκτός από πολύ όμορφη, διαθέτει σιλουέτα μοντέλου και μοιάζει με την κριτή του «GNTM» Ηλιάνα Παπαγεωργίου.


Η γνωριμία της με τον δημιουργό των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών έγινε στα backstage του επιτυχημένου σίριαλ. 
Η 22χρονη Σιμώνη είναι η μακιγιέζ του καστ της σειράς, οπότε ήταν αναμενόμενο ο Γεωργίου να περάσει από τα χεράκια της, από τη στιγμή που ανέλαβε δράση και μπροστά από τις κάμερες, στον ρόλο του Νικόλα Ρουμπέση. 
Το ζευγάρι είναι μαζί από το τέλος Ιουλίου και το ειδύλλιο είδε το φως της δημοσιότητας όταν ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «Hello!» τούς «τσάκωσε» πρόσφατα σε κοινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πολυτάλαντος δημιουργός, σεναριογράφος και παραγωγός έχει να απασχολήσει τα media με την προσωπική ζωή του αρκετά χρόνια, σχεδόν μια πενταετία, από τότε που χώρισε από την επίσης συντοπίτισσά του, τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου. 
«Είναι ένα κομμάτι (σ.σ.: τα προσωπικά) στο οποίο δεν τα πάω πολύ καλά. Νιώθω ότι έχω πολλές ευθύνες και βάζω συνεχώς τις σχέσεις μου σε δεύτερη μοίρα. Δεν μπορώ να είμαι εντάξει, όχι επειδή είμαι άπιστος, αλλά επειδή έχω αυτό το κόλλημα με τη δουλειά» ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξή του.
epirusblog.gr
5 of 5
Ο Ανδρέας Γεωργίου in love με τη μακιγιέζ του «Τατουάζ»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6467474277474477522
item