«Πόλεμος» στον λογαριασμό του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο facebook για την ξανθιά «Αλίκη Κορινθίου» «Πόλεμος» στον λογαριασμό του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο facebook για την ξανθιά «Αλίκη Κορινθίου» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Πόλεμος» στον λογαριασμό του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο facebook για την ξανθιά «Αλίκη Κορινθίου»

«Πόλεμος» στον λογαριασμό του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο facebook για την ξανθιά «Αλίκη Κορινθίου»
Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη ανέβασε το εξώφυλλο του περιοδικού «Down Town» με τη γνωστή ηθοποιό όπως μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες της παράστασης «Η νεράιδα και το παλικάρι», που θα ανέβει στο θέατρο Μπρόντγουαιη
Ο γιος της αείμνηστης Αλίκης έδειξε να εγκρίνει την αλλαγή της Κορινθίου, ωστόσο οι περισσότεροι followers του είχαν άλλη άποψη και τα αρνητικά σχόλια έδωσαν και πήραν κάτω από την ανάρτησή του.

«Πότε θα καταλάβουν πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήταν απλά μια ξανθιά βαφή στα μαλλιά, ήταν η ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου. Ισως τώρα πουν ότι δεν θα παίξει την Αλίκη, αλλά τον ρόλο που είχε στην ταινία. 
Δεν μας πείθουν» έγραψε μια διαδικτυακή φίλη του και, προφανώς, μεγάλη φαν της μητέρας του, ενώ κάποια άλλη σχολίασε: «Και να βάψει μαλλιά και περούκα να βάλει, πάλι δεν θα της μοιάσει! Αλίκη είναι μόνο μία».

Ακολούθησαν και άλλα, πολλά μηνύματα, τα οποία λίγο έως πολύ σχολίαζαν το ίδιο πράγμα: ότι η Μαρία Κορινθίου προσπαθεί μάταια να αντιγράψει τη Βουγιουκλάκη.

«Και τώρα έγινες Αλίκη! Τρομάρα σου», «Ο,τι κι αν κάνει η κυρία Κορινθίου, δεν θα φτάσει πότε τη μητέρα σας. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα και μοναδικό πλάσμα! Οπως και όλοι οι καλλιτέχνες αυτής της γενιάς! 
Οποιος πάει να τους μιμηθεί με τέτοιους τρόπους απλώς αποτυγχάνει» ήταν ακόμη μερικά από τα σχόλια, ενώ υπήρξε και ένα που αναρωτήθηκε για το... αυτονόητο: «Βρε παιδιά, συγγνώμη τώρα, γιατί ξανθιά; Ενα έργο θα ανεβάσουν, θα μπορούσε να ήταν απλά κανονική, χωρίς να μιμηθεί κανείς κανέναν... Μόνο το έργο, μόνο τον ρόλο».

Epirusblog Gr
5 of 5
«Πόλεμος» στον λογαριασμό του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο facebook για την ξανθιά «Αλίκη Κορινθίου»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1918441320302879092
Σχόλια
item