Πώς θα φτιάξετε ο ένας το κέφι του άλλου με απλές κινήσεις;

Πώς θα φτιάξετε ο ένας το κέφι του άλλου με απλές κινήσεις;
Μη νομίζεις ότι το μόνο εύκολο σε μια σχέση είναι να σου χαλάσει η διάθεση. Άλλο τόσο εφικτό είναι να δεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά και να νιώσεις καλύτερα στη στιγμή. 
Αρκεί να πάρεις την πρωτοβουλία και να βάλεις λίγο το χεράκι σου για να αλλάξει το κλίμα. Όλοι/ες έχουμε την ικανότητα να αλλάζουμε την ατμόσφαιρα προς το καλύτερο με τον προσωπικό, μοναδικό μας τρόπο. Οι κινήσεις που μπορείς να κάνεις είναι απλές αλλά εγγυημένα αποτελεσματικές, αρκεί να υπάρχει αγάπη:
Φτιάξε του το κέφι
Τόνισέ του για άλλη μια φορά το χαρακτηριστικό που θαυμάζεις σε εκείνον (τα λόγια θαυμασμού είναι κάτι που κανένας άντρας δε βαριέται ποτέ να ακούει). Μην παραλείψεις επίσης να του πεις πόσο τον εμπιστεύεσαι.
Υλοποίησε σε ανύποπτο χρόνο μια επιθυμία του που σου είχε εκφράσει από παλιά (από το να του μαγειρέψεις το αγαπημένο του φαγητό μέχρι να του φτιάξεις την ερωτική ατμόσφαιρα που του αρέσει).
Άνοιξε την πόρτα της καρδιάς για να φύγει ένας κρατημένος θυμός και κάνε του ένα παιχνιδιάρικο και χαλαρό πείραγμα. Έτσι θα ελαφρύνεις το βάρος τυχόν δυσάρεστων γεγονότων και θα του δείξεις με πικάντικο τρόπο ότι ασχολείσαι μαζί του.
Χρησιμοποίησε σκανταλιές και πονηρά, εφηβικά κόλπα για να τον προσελκύσεις ερωτικά. Είναι ένας τρόπος που παραπέμπει στα πιο νεανικά χρόνια και ξυπνάει ευχάριστες μνήμες ανέμελων εποχών.
Φτιάξε της το κέφι
Φρόντισε τον εαυτό σου. Οι γυναίκες συχνά παραπονιούνται ότι οι άντρες μετά από κάποιο χρόνο στη σχέση αφήνουν τον εαυτό τους ατημέλητο. Κάνε λοιπόν ένα μπάνιο με μυρωδάτο σαπούνι της αρεσκείας της, φόρεσε τα ρούχα που της αρέσουν και δείξε της ότι το κάνεις μόνο για κείνη.
Περπάτησε μαζί της κρατώντας την αγκαλιά ή προσφέροντάς της το μπράτσο σου. Αυτή είναι μια συνήθεια που τείνει πλέον να εκλείψει, όμως είναι μια τρυφερή κίνηση που θα την ξαφνιάσει ευχάριστα και αρέσει σε κάθε γυναίκα.
Υποσχέσου της πως, όταν θα κάνεις κάτι που τη νευριάζει, θα μπορεί να σου επιβάλλει μια…ποινή. Συζητήστε μαζί (με παιχνιδιάρικο τρόπο) τι θα μπορούσε να είναι αυτό.
Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα ερωτικά παιχνίδια και την τρυφερότητα προ του σεξ. Δε χρειάζεται να στήσεις ιδαίτερα σκηνικά, απλώς απόλαυσε κάθε κίνηση, κάθε φιλί. Ακούγεται κοινότοπο, αλλά θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα.
epirusblog.gr
5 of 5
Πώς θα φτιάξετε ο ένας το κέφι του άλλου με απλές κινήσεις;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 34014301691878682
item