Διπλές χαρές και χρυσά κουφέτα

Διπλές χαρές και χρυσά κουφέτα
Χλιδάτη δεξίωση για τους γιους του Στέλιου Αγιοστρατίτη και της Μαρίας Σταυρίδη, Θοδωρή και Γιάγκο
Σε σκηνικό «χίλιες και μία νύχτες», στο μαροκινού τύπου ειδυλλιακό περιβάλλον του «The Margi» στην αθηναϊκή Ριβιέρα, η επιχειρηματίας και πρόεδρος του Δ.Σ. του ιστορικού ξενοδοχείου Μαρία Σταυρίδη παρέθεσε μεγάλη δεξίωση με την ευκαιρία των πρόσφατων γάμων των γιων της Θοδωρή και Γιάγκου Αγιοστρατίτη, που τελέστηκαν το καλοκαίρι. 
Πρόκειται για τους γοητευτικούς γιους του γνωστού αρχιτέκτονα της high society Στέλιου Αγιοστρατίτη από τον δεύτερο γάμο του με την αρχόντισσα της Βουλιαγμένης Μαρία Σταυρίδη.
Δεκάδες φίλοι της οικογένειας αλλά και των νεονύμφων, από τη σύζυγο του ζωγράφου Αλέκου Φασιανού Μαρίζα έως την jetsetter-γλύπτρια Ντέλλα Ρούνικ, έδωσαν τις ευχές τους στους νεονύμφους που έλαμπαν από ευτυχία. 
Ο πρωτότοκος Θοδωρής Αγιοστρατίτης παντρεύτηκε το καλοκαίρι την αγαπημένη του ξανθιά καλλονή Τζέρικα Ελματζίογλου και ήδη στην οικογένειά τους έχει έρθει το πρώτο τους μωρό, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα ο αδερφός του Γιάγκος Αγιοστρατίτης επισημοποίησε τη σχέση του με την μελαχρινή Ιουστίνη Αλεξανδροπούλου.
Η διπλή γαμήλια δεξίωση δόθηκε γύρω από την πισίνα υπερπαραγωγή του ξενοδοχείου, την οποία έχει σχεδιάσει ο ίδιος ο Γιάγκος Αγιοστρατίτης. 
Τα πάντα ήταν στολισμένα με εκατοντάδες λαμπιόνια και κεριά, αλλά την παράσταση έκλεβαν οι κρεμαστοί Βaccarat πολυέλαιοι πάνω από τα τραπέζια και την πισίνα. Η art de la table ήταν μοναδική, με συνθέσεις από κόκκινα τριαντάφυλλα, παιώνιες και ρόδια, ασημένια μαχαιροπίρουνα και «βασιλικό» μενού.
Flashback
Πριν από 54 χρόνια ο γιατρός Γιάγκος Σταυρίδης, αναγνωρίζοντας τη φυσική ομορφιά της αθηναϊκής Ριβιέρας, έχτισε το «Margi House», ένα συγκρότημα 18 πολυτελών διαμερισμάτων, μέσα στο πευκόφυτο δάσος της Βουλιαγμένης. 
Το «Margi House», με όνομα εμπνευσμένο από τις δύο κόρες του, τη Μαρία και την Τζίνα, υπήρξε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής: «Ενα επίτευγμα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που τιμά τον ελληνικό τουρισμό». 
Σύντομα έγινε πόλος έλξης για την καλή κοινωνία της Αθήνας. Τη δεκαετία του '80 τα ηνία της επιχείρησης ανέλαβαν οι κόρες του και προχώρησαν -στα μέσα της δεκαετίας του '90- σε μια συνολική ανακαίνιση σε σχέδιο του καταξιωμένου αρχιτέκτονα Στέλιου Αγιοστρατίτη, συζύγου της Μαρίας Σταυρίδη.
Από το 2005 η τρίτη γενιά ανέλαβε τα ηνία: ο Θοδωρής Αγιοστρατίτης είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του ξενοδοχείου, ενώ ο Γιάγκος Αγιοστρατίτης, με σπουδές αρχιτεκτονικής, ασχολείται επισταμένα με την ανακαίνιση και τη λειτουργικότητα των χώρων. Το 2015 τα δύο αδέρφια δημιούργησαν και τη φάρμα με βιολογικά προϊόντα «The Margi Farm: From farm to fork».
epirusblog.gr
5 of 5
Διπλές χαρές και χρυσά κουφέτα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3197430177859278044
item