Χώρισαν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία;

Χώρισαν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία;
Οργιάζουν οι φήμες περί χωρισμού της Ελένης Φουρέιρα από τον Αλμπέρτο Μποτία
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους από το καλοκαίρι και πριν από λίγες μέρες ήρθε η οριστική ρήξη μεταξύ τους.
Το σοβαρότερο εξ αυτών των προβλημάτων ήταν η μεγάλη απόσταση που τους χώριζε, καθώς ο Αλμπέρτο πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό για την ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. 
Το γεγονός αυτό φαίνεται πώς ενόχλησε εξαρχής την τραγουδίστρια, καθώς τα νέα δεδομένα άλλαξαν άρδην τις ισορροπίες στη σχέση τους, και από εκεί που συζούσαν στη Γλυφάδα, εκείνος έφυγε πολύ μακριά.
Ωστόσο, παρά τις προστριβές που δημιουργήθηκαν, τους πρώτους μήνες ο άσος της μπάλας και η ποπ σταρ έκαναν προσπάθειες να κρατήσουν ζωντανή τη φλόγα του έρωτά τους. 
Μάλλον όμως δεν τα κατάφεραν, παρόλο που οι συχνές επισκέψεις της Ελένης στην Ισπανία, την πατρίδα του αγαπημένου της, έδειχναν να βελτιώνουν το κλίμα μεταξύ τους.
Οι πολλές και απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο, όμως, η έλλειψη χρόνου και η τεράστια χιλιομετρική απόσταση φαίνεται πώς έδωσαν τη χαριστική βολή στον δεσμό τους, ύστερα από δύο χρόνια, με αποτέλεσμα εδώ και λίγο καιρό να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.
Μέχρι στιγμές κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τις φήμες για τη σχέση τους. Ο χρόνος όμως θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους.
epirusblog.gr
5 of 5
Χώρισαν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5019892816748880952
item