Πρέβεζα: Η Πρέβεζα «μπαίνει στην πρίζα» – Στην πόλη μας ταξινομήθηκε το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο σε όλη τη Δυτική Ελλάδα

Η Πρέβεζα «μπαίνει στην πρίζα» – Στην πόλη μας ταξινομήθηκε το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο σε όλη τη Δυτική Ελλάδα
Στην Ελλάδα έχουν ταξινομηθεί μέχρι σήμερα , δέκα μόλις αμιγώς ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα Nissan LEAF. 

Ένα από αυτά τα 10, το πρώτο σε όλη την Δυτική Ελλάδα, ταξινομήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Πρέβεζα από την Nissan Λαϊνάς και σήμερα Παρασκευή 23 Νοεμβρίου παραδόθηκε στους ιδιοκτήτες του.



Χθες, Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Nissan Λαϊνάς , δόθηκε η ευκαιρία στους λάτρεις της αυτοκίνησης να πάρουν μία γεύση από το μέλλον, γνωρίζοντας από κοντά το Nissan LEAF και να ενημερωθούν για τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα , σε σχέση με τα συμβατικά αυτοκίνητα.


Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο υπεύθυνος της Nissan Λαϊνάς, κ. Χρήστος (Τάκης) Λαϊνάς, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι η ανταπόκριση του αγοραστικού κοινού στο νέο πρωτοποριακό όχημα που λανσάρει στην Ελληνική αγορά η  Nissan θα είναι μεγάλη, καθώς στο μέλλον όλο και περισσότερα αυτοκίνητα θα «μπαίνουν στην πρίζα».


Την παρουσίαση του Nissan LEAF, έκανε ο Υπεύθυνος της εκπαίδευσης πωλητών της Nissan κ. Χαϊκάλης, ο οποίος ανέλυσε τα βασικά χαρακτηριστικά του, ενώ παρών σε αυτό το ξεχωριστό event ήταν και ο Υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος της Nissan κ. Γρηγοράτος.

Τρία βασικά χαρακτηριστικά του Nissan LEAF  είναι:
α) Αθόρυβο
β) Επιταχύνει άμεσα ( ο-100 χλμ σε 7,5 δευτερόλεπτα)
γ) Έχει υπέροχο χειρισμό

Η Nissan με το LEAF έρχεται να δείξει στο κόσμο τη καινούργια της στρατηγική που κοιτάζει στο μέλλον. 

Ένα μέλλον όπου τα αυτοκίνητα που θα κυκλοφορούν δε θα ρυπαίνουν το περιβάλλον και θα προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή μέσα από προηγμένα συστήματα πρόληψης ατυχημάτων. 

Το νέο Nissan LEAF έχει λάβει πέντε αστέρια από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (Euro NCAP – New Car Assessment Program).

To συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι απόρροια των νέων χαρακτηριστικών ασφαλείας που πλαισιώνουν το Nέο Nissan LEAF. Σε αυτά περιλαμβάνονται προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού που χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως κάμερα και ραντάρ, προσφέροντας οφέλη όπως η αναγνώριση πεζών και κινούμενων αντικειμένων. Αυτές οι τεχνολογίες αποτελούν τη βάση του αναγνωρισμένου συστήματος ProPILOT της Nissan για μία πιο ασφαλή και σίγουρη οδήγηση.
Το νέο Nissan Leaf είναι το κορυφαίο ηλεκτροκίνητο μοντέλο στην Ευρώπη. Σε λιγότερο από ένα χρόνο από τότε που παρουσιάστηκε, συνολικά 26.000 αυτοκίνητα έχουν παραδοθεί, ανεβάζοντας το μοντέλο στην κορυφή της κατηγορίας EV. Πιο συγκεκριμένα, κατά τους πρώτους οκτώ μήνες του 2018, ένα Nissan Leaf πωλείται κάθε 10 λεπτά σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Χαρακτηριστικά, η μεγαλύτερη αύξηση στις πωλήσεις του ηλεκτρικού Leaf έγινε σε χώρες όπως την Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Πορτογαλία και Ισπανία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη Νορβηγία, το Nissan Leaf βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων κατά τους πρώτους οκτώ μήνες του 2018, ξεπερνώντας όλα τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, αλλά και τα μοντέλα που κινούνται με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

mypreveza.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Η Πρέβεζα «μπαίνει στην πρίζα» – Στην πόλη μας ταξινομήθηκε το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο σε όλη τη Δυτική Ελλάδα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 612377459299253126
item