Ναταλία Γερμανού: «Η Ελένη έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα...»!

Ναταλία Γερμανού: «Η Ελένη έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα...»!

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια;


Την Ναταλία Γερμανού την βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια της.


Στην πρόσφατη συνέντευξη της στο 7ΜέρεςTV, μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 
Εσύ όπως και η Ελένη Μενεγάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μερικοί ακόμα μετρημένοι στα δάχτυλα είστε οι μακροβιότεροι στην ελληνική τηλεόραση.
Στην ψυχαγωγία ναι. Και η Ελένη έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα, λέγοντας μόνο αλήθεια στον τηλεθεατή, ο Γρηγόρης είναι ένα πολυεργαλείο και εγώ από την άλλη με τον όποιο δικό μου τρόπο συνεχίζω. 
Έχω κάνει πολλά διαφορετικά και αυτό με έσωσε από το να μη θεωρούμαι μετά από τόσο χρόνια καμένο χαρτί. Δεν έκατσα ποτέ σε μια ζώνη για πολλά χρόνια, έκανα διαφορετικά πράγματα.
Έχεις μια φρεσκάδα χωρίς να έχεις την αγωνία που βγάζουν άλλες παρουσιάστριες. Έχεις μια χαλαρότητα και μια χαρά που όταν σε βλέπει κανείς περνάει όμορφα.
Δεν έχω αγωνία, γιατί είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη για το ποια είναι η δουλειά μου. Η δουλειά μου δεν είναι να κοιτάω αν η μπούκλα στρώνει ή αν το κραγιόν είναι καλό. Η δουλειά μου είναι να ψυχαγωγώ τον άνθρωπο που είναι στο σπίτι του. Η δουλειά μου δεν είναι προσωποκεντρική. 

Εγώ είμαι το εκτελεστικό όργανο της διασκέδασης του κοινού. Όσο πιο γρήγορα πρέπει να καταλάβουμε όλοι οι παρουσιαστές ότι υπηρετούμε ένα σκοπό και δεν υπηρετούμε το πόσο όμορφες ή πόσο όμορφοι είμαστε. 

Και ας φύγουμε από την εικόνα μας, αφού ο άλλος δεν μας βλέπει επειδή είμαστε ψηλές, κοντές κλπ. Μας βλέπει για να περάσει καλά. Αν περάσει καλά, θα μείνει εάν δεν περάσει καλά, το ζάπινγκ είναι το ευκολότερο πράγμα.
epirusblog.gr
5 of 5
Ναταλία Γερμανού: «Η Ελένη έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα...»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1153125280927203210
item