Τζένη Θεωνά: Τα σχέδια γάμου και ο μεγάλος της έρωτας για τον Δήμο Αναστασιάδη! Τζένη Θεωνά: Τα σχέδια γάμου και ο μεγάλος της έρωτας για τον Δήμο Αναστασιάδη! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τζένη Θεωνά: Τα σχέδια γάμου και ο μεγάλος της έρωτας για τον Δήμο Αναστασιάδη!

Τζένη Θεωνά: Τα σχέδια γάμου και ο μεγάλος της έρωτας για τον Δήμο Αναστασιάδη!
Ζει το όνειρό της και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη. Η Τζένη Θεωνά διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της, Δήμος Αναστασιάδης ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον γιο τους.
Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 4 χρόνια και ο έρωτάς τους θα επισφραγισθεί με τον καλύτερο τρόπο.
Όλα ξεκίνησαν από την παράσταση Rocky Horror Show, όπου η Τζένη ήταν πρωταγωνίστρια και ο Δήμος είχε αναλάβει τις ενορχηστρώσεις της παράστασης. 
Μπορεί να μην έγιναν αμέσως ζευγάρι, όμως μερικές έντονες ματιές ήταν αρκετές για να εξελιχθεί η γνωριμία τους σε ένα τρυφερό ειδύλλιο. 
Ο γνωστός τραγουδιστής δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της ενώ εκείνη κάθε φορά που μιλάει για τον σύντροφό της λάμπει ολόκληρη.
Όσοι τους γνωρίζουν μιλάνε για έναν δυνατό έρωτα, αφού μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η όμορφη ηθοποιός, λίγο πριν γίνει μανούλα, έδωσε συνέντευξη στην Σόνια Καζόνη και στο περιοδικό «People» και μίλησε για όλα. 
Όσον αφορά τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη, η Τζένη αναφέρει: » Η σχέση μου με τον Δήμο με ηρέμησε γιατί μαζί του είμαι πολύ καλά, ευτυχισμένη και ερωτευμένη. Με γείωσε το γεγονός ότι με νοιάζει πολύ εκείνος: να πάει καλά η δουλειά του, να είναι ευτυχισμένος. Τον καμαρώνω πολύ και τον στηρίζω!»
Μπορεί τα σχέδια γάμου να μην αποτελούσαν ποτέ σκέψη της, όμως πλέον έχει αναθεωρήσει. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν τελικά θα αποφασίσουν να παντρευτούν εκείνη αποκαλύπτει: «Κάποια στιγμή θα το κάνουμε αλλά δεν ξέρουμε πότε ακριβώς».
Προς το παρόν ζει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της και ταυτόχρονα κάνει γυρίσματα για την σειρά «Για Πάντα Παιδιά» , όπου πρωταγωνιστεί. 
Η δουλειά της είναι κάτι που λατρεύει και παρά τα καθημερινά γυρίσματα, εκείνη το απολαμβάνει. Το ζευγάρι ακτινοβολεί από ευτυχία και περιμένει πως και πώς τη μεγάλη στιγμή.

epirusblog.gr
5 of 5
Τζένη Θεωνά: Τα σχέδια γάμου και ο μεγάλος της έρωτας για τον Δήμο Αναστασιάδη!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6433414011113105692
Σχόλια
item