Άρτα: Το "Χαμόγελο του παιδιού" στο 2ο Λύκειο Άρτας Άρτα: Το "Χαμόγελο του παιδιού" στο 2ο Λύκειο Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Το "Χαμόγελο του παιδιού" στο 2ο Λύκειο Άρτας

Άρτα: Το "Χαμόγελο του παιδιού" στο 2ο Λύκειο Άρτας
Πολύ επιτυχημένη εκδήλωση οργάνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου με αφορμή την ημέρα για τα δικαιώματα του παιδιού στο 2ο Λύκειο Άρτας.
Επίσημος προσκεκλημένος ο πρόεδρος από τον εθελοντικό και μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Χαμόγελο του παιδιού", κ. Κώστας Γιαννόπουλος ο οποίος κέρδισε τα παιδιά με την απλότητα του, τον μεστό λόγο του και όσα εκείνος τους πρότεινε.
Παρόντες οι θεαματικοί Αντιπεριφερειάρχες Αναστασία Σίμου από την Άρτα, Αντιγόνη Φίλη από τη Θεσπρωτία, Γοργόλης Βασίλης από τα Ιωάννινα με πρωτοβουλία των οποίων υλοποιήθηκε η συγκεκριμένη δράση στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου, αρχής γενομένης από την Άρτα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Μητροπολίτης Άρτας κ. κ Καλλίνικος ο οποίος και μίλησε στα παιδιά, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Ψαθάς Βασίλης, ο θεματικός Αντιπεριφερειαρχης Άρτας κ. Βαρέλης Δημήτρης και ο αντιδήμαρχος Αρταίων κ. Δημήτρης Σφήκας.
XAMOGELO PAIDIOY 2o LYKEIO 2018 NOEMBRIOS 1
ixotisartas.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Το "Χαμόγελο του παιδιού" στο 2ο Λύκειο Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6921917283667777719
Σχόλια
item