Τάμτα: Δες την πρώτη της αφίσα 12 χρόνια πριν [video]

Τάμτα: Δες την πρώτη της αφίσα 12 χρόνια πριν [video]
Η Τάμτα είναι μια τραγουδίστρια που ξεχωρίζει τόσο για το στιλ της όσο και για ταλέντο της. Η ίδια έχει καταφέρει να χαράξει τη δική της πορεία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.
Η τραγουδίστρια μπορεί να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρας στο «Box», όπου θα συνεργαστεί για ακόμα μια χρονιά με τις Μέλισσες, όμως πάντα βρίσκει χρόνο και για την προσωπική της ζωή.
Τα τελευταία χρόνια η Τάμτα είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Πάρη Κασιδόκωστα και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. 
Μπορεί το ζευγάρι να αποφεύγει να μιλάει για τη σχέση του, όμως κόντρα σε όλα τα σενάρια εκείνοι έχουν βρει την ισορροπία και ζουν υπέροχες στιγμές.
Η δημοφιλή τραγουδίστρια αγαπάει να αλλάζει συνεχώς χρώμα και κούρεμα στα μαλλιά της που πλέον δεν θυμίζουν σε τίποτα τα φουντωτά σγουρά μαλλιά, με τα οποία την είχαμε γνωρίσει. 
Πριν λίγες ώρες, η εκκεντρική τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μικρό βίντεο από την πρώτη της αφίσα. Αν εξαιρέσεις τα μαλλιά, η εμφάνιση της αγαπημένης Τάμτα είναι ακριβώς ίδια.
Δες το βίντεο:

epirusblog.gr
5 of 5
Τάμτα: Δες την πρώτη της αφίσα 12 χρόνια πριν [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6042156971773697913
item