Βίκυ Καγιά: Το GNTM, η θέση της για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Βίκυ Καγιά: Το GNTM, η θέση της για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Μπορεί η Βίκυ Καγιά μέσα από το Shopping Star να δίνει ενδυματολογικές συμβουλές στα fashion icons της διπλανής πόρτας, αλλά κάθε βράδυ μέσα από το Greece’s Next Top Model, ξυπνάει ο bitchy εαυτός της! 
Η γνωστή παρουσιάστρια και fashion expert παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, μαζί με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή και μίλησε τόσο για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται καθημερινά, ενώ αποκαλύπτει και αν έχει πειράξει κάτι στον εαυτό της.
Έχει διαφορά το φετινό GTNM από τα δύο πρώτα που είχες κάνει πριν από εννέα χρόνια;
Έχει αλλάξει η νοοτροπία. Στα Next Top Model εκείνης της εποχής ήταν πολύ πιο ξεκάθαρο το κομμάτι της μόδας και του μοντέλου. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει εντελώς στη μόδα. Υπάρχουν τα social media, οι influencers, το plus size, που με αφορά πάρα πολύ, γιατί λατρεύω τις γυναίκες με καμπύλες. 
Είναι δηλαδή εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες, γιατί ο χώρος έχει αλλάξει στο κομμάτι της παραγωγής, στο κομμάτι των σχεδιαστών, στα πάντα. Και τα κορίτσια μας φέτος είναι πολύ διαφορετικά, up to date, φρέσκα κορίτσια.
Αισθάνθηκες ποτέ άσχημα με κάποιο σχόλιο της επιτροπής;
Με σχόλιο δεν έχω αισθανθεί άσχημα, γιατί είμαστε συνηθισμένοι να αντιδράμε πάρα πολύ έντονα σε αυτό τον χώρο και ξέρουμε ότι δεν σημαίνει κάτι αυτό. Για παράδειγμα, με την Ζενεβιέ που συνεργαζόμαστε και στη σχολή μου, σε κάθε αποφοίτηση σκοτωνόμαστε. 
Αλλά την αγαπώ και μ’ αγαπάει. Αν είσαι όμως έξω από αυτό «πω πω, έχουμε κόντρα εδώ». Αυτό που με έκανε να νιώσω άβολα ήταν τα κορίτσια, που τόσο νέα κορίτσια έχουν παρέμβει τόσο πολύ στο σώμα και στο πρόσωπό τους. Δεν το περίμενα. Παλαιότερα δεν υπήρχε αυτό.
Οι νικήτριες των δύο πρώτων GNTM γιατί δεν έκαναν τίποτα;
Γιατί δεν είχαν ψυχή. Λυγίσανε πολύ εύκολα. Η Σιντορέλα έκανε κάποια πράγματα στην Κίνα, όπως και η Ιωάννα έχει κάνει πάρα πολλές δουλειές. Τα άλλα κορίτσια δεν κοπιάσανε όσο θα έπρεπε, δεν το παλέψανε.
Αρνητικά μηνύματα σου στέλνουν;
Συνέχεια μου στέλνουν αρνητικά μηνύματα! Μου γράφουν «γιατί διώξατε την τάδε», να «καείτε στην κόλαση», «είσαι κακιά», «είσαι στρίγκλα», «είσαι τραγική». Τέτοια.
Μου λες όλα αυτά τα κορίτσια και τις πλαστικές. Εσύ μεγαλώνοντας είσαι αποφασισμένη να αντισταθείς;
Ναι, δεν το βλέπεις; Βλέπεις να έχει συμβεί κάτι στο πρόσωπό μου; Έχω πει ότι δεν θέλω να κάνω τίποτα. Θα μπορούσα να κάνω botox, ίσως το χρειαζόμουν. 

Έχω γραμμές, έχω ρυτιδούλες. Αλλά δεν μου αρέσει τι να κάνουμε. Τώρα αν κάνω κάτι αργότερα; Τι να πω, μπορεί να κάνω ένα μίνι botox στα 50, ανάλογα το πως θα είμαι. 

Αυτό που σίγουρα θα κάνω είναι βιταμίνες, οξυγόνο και μεσοθεραπεία στο πρόσωπο, μόλις τελειώσουν τα γυρίσματα της εκπομπής. Με τόσο μακιγιάζ ταλαιπωρούμε πολύ. Κατά τ’ άλλα ούτε καθαρισμό δεν κάνω.
epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Καγιά: Το GNTM, η θέση της για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4309861407040836837
item