Γιάννενα: Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα των ζώων

Γιάννενα: Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα των ζώων
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα των ζώων, άνθρωποι και ζώα βρέθηκαν μαζί στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας με τη δράση του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Ιωαννίνων "Πρώτες βοήθειες για συνοδούς μικρών ζώων" δίνοντας το μήνυμα ότι οι πρώτες βοήθειες δίνονται , εκτός από τους ανθρώπους και στα ζώα. 

Δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση χωρίς τους κτηνιάτρους της Περιφερειακής Κτηνιατρικής Διεύθυνσης Ηπέιρου, οι οποίοι ακούραστα καθημερινά υπηρετούν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα όχι μόνο στο κτηνιατρικό τομέα αλλά και στην ευρύτερη διατροφική αλυσίδα σε μια μεγάλη και ευαίσθητη Περιφέρεια, όπως η περιφέρεια Ηπέιρου. 

Βρέθηκαν κοντά μας σαν πολίτες και παρουσίασαν δημόσια το έργο τους, όπως η κ. Φιλιώ Φούφα Γενική Διευθύντρια της Γενικής Δ/νσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, , η κ. Αικατερίνη Ντόντορου Αν. Προϊσταμένη της Δνσης Κτηνιατρικής Ηπείρου, η Ευθαλία Οικονόμου Αν. Προϊσταμένη του Τμήματος Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων, ο κ. Σπύρος Παπαγεωργίου Αν.Προϊστάμενος του Τμήματος Αλιείας και οι κτηνίατροι της υπηρεσίας Πρόδρομος Γαϊτανίδης ,Γεώργιος Γεωργάκης και Αγαθή Σκουλικαρίτη καθώς και η Υπεύθυνη Υπάλληλος Διοργανώσεων Εκθέσεων της Περιφέρειας Ηπείρου Σοφία Φούκη.

Οι εκπαιδευτές του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Ιωαννίνων του Τομέα Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγωσωστών παρουσίασαν πρώτες βοήθειες για ανθρώπους ενώ ο κ. Σάββας Νικόλα, εκπαιδευτής μικρών ζώων έδειξε μια προσομοίωση σκύλου καρδιοαναπνευστικήw αναζωογόνησης και βοήθειας σε περίπτωση πνιγμού από τροφή. 

Το Τμήμα Τυροκομίας- Γαλακτοκομίας του Δημόσιου ΙΕΚ Ιωαννίνων γέμισε με γεύση και νοστιμιά τους παρευρισκόμενους και γιαυτό ευχαριστούμε δημόσια τον Διευθυντή κ. Μιχάλη Αλεξίου. Τα νερά και αναψυκτικά "Βίκος" δρόσισαν τους παρευρισκόμενους και οι επιχειρήσεις LAKKY και VIOZOIS διένειμαν δωρεάν τροφές για τα ζώα

epirusgate.blogspot.com

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα των ζώων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 949883856247393313
item