Θύελλα αντιδράσεων με το afro hair look της Kendall Jenner στη Vogue!

Θύελλα αντιδράσεων με το afro hair look της Kendall Jenner στη Vogue!

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε μια φωτογράφιση της Kendall Jenner και της Iman στη Vogue, λόγω του στυλ των μαλλιών που έχουν τα δύο μοντέλα. 

Οι φωτογραφίες, που δημοσιεύθηκαν στο τεύχος Νοεμβρίου, τραβήχτηκαν στο πλαίσιο της 15ης επετείου του CFDA/Vogue Fashion Fund.

Το περιοδικό τις δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram μέσα στο Σαββατοκύριακο και πολλοί followers έσπευσαν έκτοτε να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους επειδή η Kendall εμφανίζεται με άφρο μαλλιά. 


Αυτό στο οποίο εστιάζουν στην συντριπτική του πλειονότητα είναι γιατί η Vogue επέλεξε μια λευκή διάσημη για την φωτογράφιση, στην οποία έκανε έτσι τα μαλλιά, αντί εξαρχής να χρησιμοποιήσει ένα έγχρωμο μοντέλο που εκ φύσεως έχει τέτοια μαλλιά. 



Πολλοί followers εξοργίστηκαν επίσης που το περιοδικό, εκτός από το να κάνει σγουρά τα μαλλιά της Jenner, επέλεξε να ισιώσει την ίδια στιγμή εκείνα της Iman, μοντέλου από την Ολλανδία με καταγωγή από Μαρόκο και Αίγυπτο, που έχει φυσικά άφρο μαλλιά.



Αν και η Vogue, σπανίως μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει και να απολογηθεί για αντιδράσεις που προκαλούν φωτογραφίσεις της, στην προκειμένη περίπτωση, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, όπου αναφέρει πως «η φωτογραφία υποτίθεται πως είναι update του ρομαντικού στιλ μαλλιών Edwardian/Gibson Girl που ταιριάζει με το αίσθημα της Brock Collection, αλλά και των φουντωτών μαλλιών των '60s και '70s. 


Ζητάμε συγγνώμη αν βγήκε προς τα έξω διαφορετικά από αυτό που είχαμε εμείς πρόθεση. Σε καμία περίπτωση δεν είχαμε σκοπό να προβάλλουμε κανέναν». 
epirusblog.gr
5 of 5
Θύελλα αντιδράσεων με το afro hair look της Kendall Jenner στη Vogue!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6929522655157041201
item