Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

Κριός♈
Γενικά
Το ότι έχεις αυξημένη οξυδέρκεια πνεύματος Κριέ μου, δε σημαίνει ότι πρέπει οι άλλοι να αποδεχτούν το πείσμα και τις δικές σου απόψεις. Το θέμα είναι να μην καταλήξεις «μονολιθικός», διαφορετικά θα εισπράξεις ξαφνικά άρνηση από τους γύρω σου. Επειδή όμως είσαι ένα πανέξυπνο άτομο, σίγουρα θα το μαζέψεις, πριν όλη αυτή η στάση σού δημιουργήσει προβλήματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις, Κριέ, σου μένει λίγος χρόνος για τη σχέση σου. Προτείνω σήμερα να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο ταίρι σου, ώστε να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που θα φέρουν καθυστερήσεις σε επείγοντα θέματα. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, οι οποίες ίσως να μην είναι τόσο απαραίτητες.

Ταύρος♉
Γενικά
Σε πιάνει μία ακατανόητη μανία, Ταύρε μου, να κρίνεις τους γύρω σου και μάλιστα με αρνητικό τρόπο και με λόγια που μόνο σε μπελάδες μπορούν να σε βάλουν. Σήμερα, που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, προσπάθησε να μείνεις μακριά από κάθε ίντριγκα που σε περιβάλλει, καθώς μόνο με την αποχή μπορείς να αποφύγεις μπλεξίματα με τρίτα άτομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα ό,τι κάνεις στη σχέση σου, Ταύρε, καθώς μερικά πράγματα θα προκαλέσουν εκνευρισμό στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά, απόφυγε τις άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που ίσως στο μέλλον να σου φέρουν πρόβλημα.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Η μέρα σου, Δίδυμε, θα σε οδηγήσει στο να μεταφέρεις δυσάρεστες ειδήσεις, ευτυχώς διακριτικά. Αυτό βέβαια προκύπτει από τη καλοσύνη σου, αφού δε θέλεις να στενοχωρήσεις τους γύρω σου. Αντί, λοιπόν, να ρίξεις λάδι στη φωτιά, θα ηρεμήσεις τις καταστάσεις κι οι άλλοι θα αναγνωρίσουν αυτό σου το προτέρημα, με αποτέλεσμα να γίνεις ακόμη πιο αγαπητός.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, θα πάει πολύ καλά σήμερα. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να επαναπροσδιορίσεις μερικά θέματα, ώστε να περνάτε ακόμη πιο όμορφα μαζί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, έχεις πολλές υποχρεώσεις. Απόφυγε ν’ αγχωθείς και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις απέναντι σε συμφωνίες και τις υπογραφές τους.

Καρκίνος♋
Γενικά
Είναι από τις μέρες, Καρκίνε μου, που δεν έχεις ανεβασμένη ψυχολογία και σου βγαίνουν παράπονα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον, αφού αισθάνεσαι ότι θέλεις να σου δείξουν περισσότερη φροντίδα, εντονότερα συναισθήματα ή αποδοχή. Δε χρειάζεται όμως… γκρίνια, αφού ξέρεις πολύ καλά ότι οι δικοί σου άνθρωποι σ’ αγαπούν και το δείχνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα στη σχέση σου, Καρκίνε, να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το ταίρι σου. Αν δε δείξεις ψυχραιμία, το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να στενοχωρηθείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, σήμερα συνεργάσου και προσπάθησε να δρομολογήσεις σχέδια για το μέλλον. Δέξου αυτή την περίοδο τα πράγματα όπως έρχονται, αφού οι εξελίξεις είναι για το καλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα

Λέων♌
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στον Ταύρο, Λέων, θ’ αντισταθείς σε ένα άτομο κύρους, επειδή αισθάνεσαι ότι πρέπει επιτέλους τα κακώς κείμενα να ξεκαθαρίσουν. Ευτυχώς για σένα ο λόγος σου θα είναι πειστικός και δυναμικός, ξεπερνώντας τα άτομα που στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, δεν πάνε άσχημα, αλλά εσύ θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές. Φρόντισε όμως πρώτα να τακτοποιήσεις τα ανοιχτά θέματα που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να ακολουθείς έναν πλήρη προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

Παρθένος♍
Γενικά
Αποφεύγεις σήμερα τον κίνδυνο την τελευταία στιγμή, Παρθένε, απομακρύνεσαι και βάζεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Η ανασυγκρότηση, η ηρεμία και η πραότητα είναι τα ατού σου, για να βγεις από τη δύσκολη θέση. Η αναποδιά που έχει προκύψει σήμερα, τελικά ξεπερνιέται κι εσύ αφήνεις πίσω ακόμη μία δύσκολη μέρα, που μπορεί να κατέληγε σε διαμάχες με τους γύρω σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, σήμερα θ’ αρχίσεις να ισορροπείς σε πολλές καταστάσεις, που μέχρι σήμερα σε έβαζαν σε σκέψεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, οι καταστάσεις είναι καλές. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες, που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη, αφού το τελευταίο διάστημα έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός♎
Γενικά
Το ότι σε πιέζει ο χρόνος, Ζυγέ, για ν’ αλλάξεις κάποιες καταστάσεις, δε σημαίνει ότι χρειάζεται να δώσεις σήμερα τις λύσεις. Πιάσε ένα - ένα τα προβλήματα, αφού όλα μαζί δε γίνεται, και μην ξεχνάς, ότι έχεις ήδη ανοίξει πολλά μέτωπα. Τελικά θα πάρεις τη σωστή απόφαση και θα βάλεις προτεραιότητες, πράγμα που θα σου δώσει το χρόνο για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, η καλή διάθεση που θα έχεις, θα σε κάνει πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις τυχόν αμφιβολίες που έχεις για το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα, Ζυγέ, σήμερα ευνοούνται. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, για να κλείσεις οικονομικά κενά που σε προβληματίζουν.

Σκορπιός♏
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, που γίνεται η Πανσέληνος στον Ταύρο, ο χρόνος μπορεί να είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου. Μη βιάζεσαι όμως να αποκομίσεις τα οφέλη, αφού δεν έχει έρθει η κατάλληλη ώρα. Αυτή η καθυστέρηση σε βγάζει λίγο έξω από τα νερά σου, με αποτέλεσμα να φορτίζεσαι με δικά σου άτομα. Κάνε λίγη υπομονή και θα δεις, ότι τα πράγματα θα πάρουν το σωστό τους δρόμο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ μου, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις μικροπαρεξηγήσεις που έχεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, σήμερα μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν πρέπει να ανακοινώσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις, κι αυτό σε αγχώνει έντονα.

Τοξότης♐
Γενικά
Το ότι θέλεις σήμερα να πέσεις σε… χειμερία νάρκη, Τοξότη μου, δε θα σου κάνει καλό. Ευτυχώς, έχεις καλούς φίλους και οσμίζονται την κατάστασή σου. Έτσι, λοιπόν, όσο κι αν επιμένεις, δεν πρόκειται να περάσει το δικό σου, ενώ παράλληλα θα προγραμματίσεις και κάποια εκκρεμότητα που είχες αφήσει λίγο πίσω. Τελικά, η μέρα σου από την απραξία θα περάσει στη δημιουργικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Τοξότη, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, αφού αυτή την περίοδο θα πετύχεις αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, έχεις πολύ άγχος και θέλεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις. Φρόντισε να ετοιμάσεις ένα λεπτομερές πρόγραμμα. Στα οικονομικά, προσπάθησε ν’ αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις. 

Αιγόκερως♑
Γενικά
Θα έλεγα, Αιγόκερε, σήμερα να μην επιχειρήσεις προσωπικές αλλαγές, ενώ γενικά το διάστημα αυτό δεν προσφέρεται για ανατροπές. Άσε λίγο το χρόνο να περάσει. Σκέψου όλες τις παραμέτρους και μετά πάρε τις αποφάσεις σου, για το πώς θα αλλάξεις ό,τι σε πιέζει και τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχεις. Συζήτησε με κάποιο άτομο που εμπιστεύεσαι και θα δεις, ότι όταν μοιραστείς το πρόβλημα, το βάρος του θα είναι μικρότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα, που θα σε κάνουν να χαρείς πολύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, και σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι να εξετάσεις πολύ καλά κάθε παράμετρο. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να ισορροπούν και θα ακούσεις ιδέες για να τα βελτιώσεις.

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, που γίνεται η Πανσέληνος στον Ταύρο, οι γύρω σου δε θα έχουν κέφι, ενώ εσύ θα είσαι η χαρά της ζωής προσωποποιημένη. Όσο κι αν δέχεσαι τη κατήφεια των άλλων, θα προσπαθήσεις να τους βγάλεις από την κακοκεφιά τους. Η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να λύσεις παράλληλα κι ένα πρόβλημα, που καιρό τώρα σε ταλαιπωρούσε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Υδροχόε, σήμερα θα πάει πολύ καλά αρκεί, να δείξεις τα συναισθήματα που έχεις στο ταίρι σου και να μην κινείσαι εγωκεντρικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, κάνε τις δημόσιες σχέσεις που ξέρεις και θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου και θα κάνεις κινήσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Ιχθύες♓ 
Γενικά
Προγραμματισμένα σχέδια που είχες, Ιχθύ, θ’ αναβληθούν σήμερα, όχι βέβαια επ’ αόριστον. Θέλεις να ξεφύγεις από την πραγματικότητα, αφού αυτή σου δημιουργεί αστάθεια. Άφησε την ημέρα να περάσει, καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ, προσπάθησε σήμερα να δείχνεις διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, για ν’ αποφύγεις αντιπαραθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, θα νιώθεις μεγάλη υπερένταση και θα έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια θέματα που δε λένε να τελειώσουν. Στα οικονομικά, απόφυγε τα περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές, που αυτό το διάστημα δεν είναι αναγκαίες.

oroskopos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 5476258351396985664
item