Δημοσκόπηση Rass: Πόσοι θα ψήφιζαν το κόμμα Μπαλτάκου - Δημήτρη Καμμένου Δημοσκόπηση Rass: Πόσοι θα ψήφιζαν το κόμμα Μπαλτάκου - Δημήτρη Καμμένου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δημοσκόπηση Rass: Πόσοι θα ψήφιζαν το κόμμα Μπαλτάκου - Δημήτρη Καμμένου

Δημοσκόπηση Rass: Πόσοι θα ψήφιζαν το κόμμα Μπαλτάκου - Δημήτρη Καμμένου

Ένα σημαντικό και διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό 7,8% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι θα ψήφιζαν το κόμμα που έχουν εξαγγείλει ότι θα δημιουργήσουν ο Δημήτρης Καμμένος με τον Τάκη Μπαλτάκο, παρά το γεγονός ότι το κόμμα αυτό δεν έχει ακόμη συσταθεί!

Σε έρευνα της εταιρείας Rass τίθεται το ερώτημα στους συμμετέχοντες αν θα ψήφιζαν ένα δεξιό κόμμα σαν αυτό που ανακοίνωσαν ότι θα ιδρύσουν οι κύριοι Μπαλτάκος και Καμμένος. 


Ένα ποσοστό 7,8% απαντούν ότι θα ψήφιζαν ένα τέτοιο κόμμα, με το 1,9% των ερωτηθέντων να δηλώνουν «ναι» και το υπόλοιπο 5,9% να τοποθετούνται λέγοντας «μάλλον ναι». 

Στο ίδιο ερώτημα, το 83% των συμμετέχοντων στην έρευνα απαντά «όχι», ένα ποσοστό 3,5% λέει «μάλλον όχι» και το υπόλοιπο 5,7% επιλέγει να μην απαντήσει αν θα επέλεγε να ψηφίσει το κόμμα του Τάκη Μπαλτάκου και του Δημήτρη Καμμένου.

dimoskopisi_mesa
Σε άλλο ερώτημα της έρευνας που διενήργησε η Rass από τις 27 Αυγούστου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες καλούνται να απαντήσουν αν έχουν ακούσει κάτι σχετικά με την πρόθεση του Τάκη Μπαλτάκου και του Δημήτρη Καμμένου να ιδρύσουν ένα δεξιό κόμμα. 

Περίπου δύο στις τρεις, ή ποσοστό 67,4% δηλώνουν ότι δεν έχουν ακούσει για το κόμμα των κυρίων Μπαλτάκου και Καμμένου, με το 32,4% να απαντά ότι γνωρίζει για το υπό σύσταση κόμμα και ένα μικρό ποσοστό 0,2% να επιλέγει την τοποθέτηση «δεν απαντώ».

dimoskopisi_mesa2
epirusblog.gr
5 of 5
Δημοσκόπηση Rass: Πόσοι θα ψήφιζαν το κόμμα Μπαλτάκου - Δημήτρη Καμμένου
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6829697203780795591
Σχόλια
item