Ελισάβετ Μουτάφη: Με τους κολλητούς της στη Σαντορίνη, πριν το γάμο της! [pics] Ελισάβετ Μουτάφη: Με τους κολλητούς της στη Σαντορίνη, πριν το γάμο της! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελισάβετ Μουτάφη: Με τους κολλητούς της στη Σαντορίνη, πριν το γάμο της! [pics]

Ελισάβετ Μουτάφη: Με τους κολλητούς της στη Σαντορίνη, πριν το γάμο της! [pics] | tlife.gr

την όμορφη Σαντορίνη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μάνο Νιφλή η Ελισάβετ Μουτάφη και έκλεψε τις εντυπώσεις. 

Η γνωστή ηθοποιός και ο δημοσιογράφος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο αγαπημένο τους νησί, έχοντας στο πλευρό τους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και έλαμπαν από ευτυχία.

Τι έγινε όμως λίγο πριν το γάμο; 
Η Ελισάβετ Μουτάφη μπορεί να μην έκανε κάποιο grande bachelorette party, αλλά χαλάρωσε και διασκέδασε με τις κολλητές της στο νησί, με φόντο την Καλντέρα. 
Κοντά της ήταν η κουμπάρα της Μαρίνα Ασλάνογλου, αλλά και η καλή της φίλη Λίνα Σακκά που δεν «χόρταινε» να θαυμάζει το εντυπωσιακό μονόπετρο της Ελισάβετ.


Στην παρέα τους φυσικά βρέθηκαν και άλλοι φίλοι της νύφης, ανάμεσά τους και ο σύζυγος της Μαρίνας Ασλάνογλου, Δημοσθένης Πέππας, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης.
Όσο για την Ελισάβετ Μουτάφη; Παρόλο που προσπάθησε να κρατήσει ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, αυτές τις ξεχωριστές για εκείνη στιγμές, δεν μπόρεσε να κρύψει την αγωνία και τη χαρά που έχει η κάθε νύφη.
Δες φωτογραφίες:
Ελισάβετ Μουτάφη, Λίνα Σακκά


Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Λίνα Σακκά
Σωτήρης Καλυβάτσης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Λίνα Σακκά


Δημοσθένης Πέππας, Μαρίνα Ασλάνογλου
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Ελισάβετ Μουτάφη: Με τους κολλητούς της στη Σαντορίνη, πριν το γάμο της! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3925371618244737262
Σχόλια
item