Και η Ζέτα Δούκα στη λίστα των celebrities που έπεσαν θύματα χάκερ Και η Ζέτα Δούκα στη λίστα των celebrities που έπεσαν θύματα χάκερ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Και η Ζέτα Δούκα στη λίστα των celebrities που έπεσαν θύματα χάκερ

Και η Ζέτα Δούκα στη λίστα των celebrities που έπεσαν θύματα χάκερ
Ξέσπασε λίγες μέρες μετά το χακάρισμα του λογαριασμού της στο Instagram! Στις αρχές του μήνα η Ζέτα Δούκα μπήκε σε μπελάδες, όταν κάποιος πήρε παράνομα τον έλεγχο του λογαριασμού της... στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπως έχει συμβεί και σε πολλούς άλλους Ελληνες celebrities το τελευταίο διάστημα.
Μετά το αρχικό σοκ έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ανακτήσει τα... ηνία του λογαριασμού της και τα κατάφερε, καθώς πλέον τέτοιου είδους «εισβολές» έχουν γίνει ρουτίνα.
Ωστόσο, κάποιες φωτογραφίες της δεν επανήλθαν ποτέ στη σελίδα της, μεταξύ τους και μία με την κόρη της Θάλεια, από τις φετινές διακοπές τους, που για την ηθοποιό έχει μεγάλη συναισθηματική αξία.
Τι έκανε, λοιπόν; Την ανέβασε ξανά, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα στον άνθρωπο που παραβίασε το Ιnstagram της. «Αυτή η αγάπη δεν χακάρεται! 
Γι’ αυτό και ξανανεβάζω αυτή την φωτογραφία, που τόσο αγαπώ από τις φετινές μας διακοπές στην Κρήτη, την οποία ο αγαπητός μου χάκερ έσβησε ή έκρυψε (μεταξύ άλλων πολλών), για να με εκβιάσει! 
Την ανεβάζω για να υπάρχει εδώ, για να την ξαναμοιραστώ μαζί σας» έγραψε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας τα hashtags «ο κόσμος μου όλος» και «αναμνήσεις».
epirusblog.gr
5 of 5
Και η Ζέτα Δούκα στη λίστα των celebrities που έπεσαν θύματα χάκερ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6417318832481296272
Σχόλια
item