Ιερόσυλοι με γερή μπάζα συνελήφθησαν στις Σέρρες Ιερόσυλοι με γερή μπάζα συνελήφθησαν στις Σέρρες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιερόσυλοι με γερή μπάζα συνελήφθησαν στις Σέρρες

Ιερόσυλοι με γερή μπάζα συνελήφθησαν στις Σέρρες

Πίστεψαν ότι έπιασαν την καλή οι δυο νεαροί ιερόσυλοι που διέρρηξαν μια εκκλησία στην κοινότητα Νεοχώρι των Σερρών, αλλά δεν πρόλαβαν να χαρούν το αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό που άρπαξαν από το παγκάρι του ναού.

Οι δυο Έλληνες δράστες, ένας 27χρονος και ένας 26χρονος, διέρρηξαν την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου τα ξημερώματα της Παρασκευής και στη συνέχεια παραβίασαν το παγκάρι, μέσα από το οποίο άρπαξαν το ασυνήθιστα μεγάλο για ναό χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ. Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του τμήματος Εμμανουήλ Παππά που ανέλαβαν την έρευνα για την κλοπή, κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν μέσα σε λίγες ώρες και να τους συλλάβουν στα σπίτια τους. 

Σε αυτό του 26χρονου, βρέθηκε ένα μέρος από τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του ναού, αλλά δεν έγινε γνωστό τις απέγιναν τα υπόλοιπα. Οι νεαροί ιερόσυλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών για τα περαιτέρω.
epirusblog.gr
5 of 5
Ιερόσυλοι με γερή μπάζα συνελήφθησαν στις Σέρρες
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3614342332977696732
Σχόλια
item