Άρης Μακρής: Για πρώτη φορά! Μιλάει ανοιχτά για την σχέση του με την Βελλή! (Βίντεο) Άρης Μακρής: Για πρώτη φορά! Μιλάει ανοιχτά για την σχέση του με την Βελλή! (Βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρης Μακρής: Για πρώτη φορά! Μιλάει ανοιχτά για την σχέση του με την Βελλή! (Βίντεο)Άρης Μακρής: Για πρώτη φορά! Μιλάει ανοιχτά για την σχέση του με την Βελλή! (Βίντεο)

Τέλος το "κρυφτούλι"!

Eίναι νέοι, ωραίοι και ταλαντούχοι! Ο λόγος για την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Άρη Μακρή, οι οποίοι μετά από το "κρυφτούλι" αποφάσισαν να εκδηλώσουν τον έρωτα τους με τον πιο απολαυστικό τρόπο!
Πριν από λίγο καιρό, η παρουσιάστρια έκανε την αρχή και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, μια κοινή φωτογραφία τους, από την καλοκαιρινή τους απόδραση και φαινόντουσαν full in love! 
Ο Άρης Μακρής, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Καλοκαίρι μαζί στις 10", ενώ μεταξύ των άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για τον λίγο ελεύθερο χρόνο που βρήκε γι να πάει διακοπές με το κορίτσι του!
"Κάτι έγινε... υπήρχε ένα κενό μέσα στην περιοδεία, ένα δεκαήμερο που το χαρήκαμε.. (πήγαμε) Σίφνο", είπε μεταξύ των άλλων ο Άρηε Μακρής!
Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

epirusblog.gr
5 of 5
Άρης Μακρής: Για πρώτη φορά! Μιλάει ανοιχτά για την σχέση του με την Βελλή! (Βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4624071686931882747
Σχόλια
item