Δεν θα πιστεύετε που πήγαν ταξίδι του μέλιτος Σάκης - Μπόμπα! (βίντεο) Δεν θα πιστεύετε που πήγαν ταξίδι του μέλιτος Σάκης - Μπόμπα! (βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δεν θα πιστεύετε που πήγαν ταξίδι του μέλιτος Σάκης - Μπόμπα! (βίντεο)

Δεν θα πιστεύετε που πήγαν ταξίδι του μέλιτος Σάκης - Μπόμπα! (βίντεο)

Μόνο αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να επιλέξει αυτόν τον προορισμό!

Το Σάββατο ήταν στην Σίφνο όπου πέρασαν βέρες και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και σήμερα βρίσκονται ήδη στον προορισμό που επέλεξαν για να απολαύσουν την περίοδο του... μέλιτος!
Η αλήθεια είναι πως ξαφνιαστήκαμε, αλλά από αυτό το ζευγάρι δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο αφού κάθε φορά βρίσκουν τρόπο να μας εκπλήξουν ευχάριστα! 
Που βρίσκονται λοιπόν ήδη Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα; Σε κάποιο τροπικό νησί; Σε κάποιο ρομαντικό προορισμό; Σε κάποιο ελληνικό νησί; Σε κανένα από τα παραπάνω! Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται ήδη στην Ιρλανδία!
Ναι! Καλά διαβάσατε! Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως είναι ήδη εκεί και έστειλε μήνυμα πως αν κάποιος από όσους δουν το instastory του βρίσκεται εκεί, να του στείλει μήνυμα ώστε να συναντηθούν!
Ο Σάκης όμως, δεν "τράβηξε" ένα απλό instastory! Στην αρχή του βίντεο που θα παρακολουθήσετε φροντίζει να χαιρετίσει με τον δικό του παιχνιδιάρικο τρόπο!
"Γεια σας από οικογένεια Τανιμανίδη!" είπε κουνώντας επιδεικτικά τη βέρα του στην κάμερα και με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του!
Καλά να περάσετε παιδιά!
Δείτε το βίντεο:

epirusblog.gr
5 of 5
Δεν θα πιστεύετε που πήγαν ταξίδι του μέλιτος Σάκης - Μπόμπα! (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 821280252349263851
Σχόλια
item