Γιάννενα: Έναρξη μαθημάτων ιστιοπλοΐας για μικρά παιδιά Γιάννενα: Έναρξη μαθημάτων ιστιοπλοΐας για μικρά παιδιά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Έναρξη μαθημάτων ιστιοπλοΐας για μικρά παιδιά

Γιάννενα: Έναρξη μαθημάτων ιστιοπλοΐας για μικρά παιδιά

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων (Ι.Ο.Ι.) ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων ιστιοπλοΐας για μικρά παιδιά από 7 ετών και άνω στη Λίμνη των Ιωαννίνων. Οι εγγραφές θα γίνονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, μετά τις 5:00 μμ, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου που βρίσκονται πίσω από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Λιμνοπούλα. 

Τα μαθήματα θα γίνονται με σκάφη τύπου optimist, που διαθέτει ο Όμιλος, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Σάκη Αράπη, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ιστιοπλοΐας. Η πρακτική άσκηση στην Λίμνη θα γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την World Sailing (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας). 

Οι μικροί αθλητές, ανάλογα με την πρόοδό τους, μπορούν συμμετέχουν σε αγώνες που διοργανώνονται στην ιστιοπλοϊκή μας περιφέρεια (Δυτικής Ελλάδος – Ιονίων Νήσων) και πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Ε.Ι.Ο. (Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία). 

Τις μέρες και ώρες που γίνονται τα μαθήματα (Τετάρτη και Σάββατο μετά τις 5:00 μμ), οι γονείς με τα παιδιά μπορούν να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του Ομίλου, να παρακολουθήσουν την προπόνηση. Τα παιδιά μπορούν ακόμη να μπουν δοκιμαστικά σ’ ένα σκάφος ή στο φουσκωτό του προπονητή. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977 433 589, 26510 09009

ele.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Έναρξη μαθημάτων ιστιοπλοΐας για μικρά παιδιά
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7079070175653695716
Σχόλια
item