Σμαράγδα Καρύδη: Το νέο ξέσπασμά της για τις καταστροφικές πυρκαγιές, ο γάμος και το πόσο «σταρ» νιώθει Σμαράγδα Καρύδη: Το νέο ξέσπασμά της για τις καταστροφικές πυρκαγιές, ο γάμος και το πόσο «σταρ» νιώθει | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σμαράγδα Καρύδη: Το νέο ξέσπασμά της για τις καταστροφικές πυρκαγιές, ο γάμος και το πόσο «σταρ» νιώθει

Σμαράγδα Καρύδη: Το νέο ξέσπασμά της για τις καταστροφικές πυρκαγιές, ο γάμος και το πόσο «σταρ» νιώθει
Η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει και φέτος το φθινόπωρο στην θεατρική σκηνή. Η ταλαντούχα ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» στο Θέατρο Παλλάς, όπου θα υποδυθεί την «Κατίνα».
Σε ένα από τα διαλείμματα από τις εντατικές της πρόβες, η όμορφη Σμαράγδα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και στον Βασίλη Μπουζιώτη όπου μίλησε για τον γάμο αλλά και το «σταριλίκι», ενώ δεν έκρυψε την οργή της για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική, στα μέσα Ιουλίου.
Πιστεύεις στην μαγεία του έρωτα;
Η μαγεία του έρωτα είναι μεγάλη παρηγοριά για όσα ζούμε, σκληρά και άγρια, κάθε μέρα.
Η ηρωίδα σου έχει κάνει πολλούς γάμους, ενώ εσύ ούτε έναν. Κόντρα ρόλος;
Ότι σε όλα τα άλλα είμαστε ίδιες με την Κατίνα και διαφέρουμε μόνο σε αυτό; Είμαι μελαχρινή και αδίστακτη – κυρίως αυτό – και “έγκλημα” που δεν σταματάει πουθενά! Είμαι γενικά κόντρα με εκείνη κι αυτό είναι που με γοητεύει παίζοντάς την.


Την αναφορά στον γάμο την προσπέρασες.
Δεν είναι στο μυαλό μου ο γάμος, το ξέρεις!
Έγραψες και ένα σημείωμα στα social media για τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Ήταν μία ανάγκη που είχα να εκφράσω την λύπη μου για όλο αυτό. Δεν το κάνω συχνά. Αλλά αυτό που έγινε δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπου νους. 
Να δουλεύεις, να έχεις πάει τα παιδιά σου στους παππούδες τους για να κάνουν τα μπανάκια τους και να μαθαίνεις ξαφνικά γι’ αυτή τη φωτιά που άφησε πίσω της στάχτες. Είναι απίστευτο…
Δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες ακόμα.
Δεν μπορεί να έχουν καεί τόσοι άνθρωποι και να μην αποδίδονται ευθύνες, να μην την πληρώνουν οι υπαίτιοι, όποιοι και αν ήταν αυτοί. Δεν μπορεί να καίγονται άνθρωποι και να βγαίνουν και να λένε “δεν αντέδρασαν σωστά”. 
Φταίνε αυτοί που κάηκαν δηλαδή; Μας δίδαξαν στα σχολεία μας πώς πρέπει να φερθούμε σε τέτοιες περιπτώσεις; Όχι! Δεν μπορεί να μην αναλαμβάνει κανένας τις ευθύνες του. Ποιοι άφησαν να χτιστούν αυθαίρετα; Ποιοι έκλεισαν τους δρόμους; Και μιλάω και γενικότερα; 
Ποιοι μπαζώνουν τα ρέματα και γίνονται φονικές πλημμύρες; Γιατί επαναλαμβάνεται χρόνια το ίδιο έργο;
Ένιωσες ποτέ σταρ; Σε ρωτώ κι ας ξέρω ότι δεν τις γουστάρεις τέτοιες ταμπέλες;
Όντως, δεν τις γουστάρω καθόλου. Τι πάει να πει “σταρ” μωρέ και δη στην Ελλάδα; Όχι, δεν νιώθω σταρ. Και δεν είμαι! Κάνω απλώς μία δουλειά και έχω πάνω μου προβολείς.
epirusblog.gr
5 of 5
Σμαράγδα Καρύδη: Το νέο ξέσπασμά της για τις καταστροφικές πυρκαγιές, ο γάμος και το πόσο «σταρ» νιώθει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7273237100822422333
Σχόλια
item