Γιάννενα: «Καθηλωμένη» λόγω καυσίμων η Δασική Υπηρεσία Ιωαννίνων!

Γιάννενα: «Καθηλωμένη» λόγω καυσίμων η Δασική Υπηρεσία Ιωαννίνων!
Κωμικοτραγική είναι για μια ακόμη φορά η κατάσταση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα σε ο, τι έχει σχέση με τις δασικές υπηρεσίες. 
Αν και η Κυβέρνηση διατυμπανίζει προς όλες τις κατευθύνσεις τα «ανθηρά» οικονομικά και τις μεγάλες εισπράξεις που έχει από φόρους, μοιράζει αυξήσεις και επιδόματα, η πραγματικότητα σε μια από τις πλέον ζωτικές υπηρεσίες της τη διαψεύδει. 
Σε μια περίοδο που η υλοτομία βρίσκεται στην κορύφωσή της, οι δασικές υπηρεσίες θα έπρεπε να προβαίνουν σε συνεχείς ελέγχους για την αντιμετώπιση της λαθροϋλοτομίας, ενόψει του επερχόμενου χειμώνα, τα αυτοκίνητα του Δασαρχείου Ιωαννίνων, παραμένουν καθηλωμένα(!) λόγω εμπλοκής που για άλλη μια φορά παρουσιάζεται στην αποπληρωμή του προμηθευτή καυσίμων. 
Οι δασικοί υπάλληλοι παραμένουν στα γραφεία τους και φυσικά οι έλεγχοι έχουν ατονήσει, αυτοψίες καθυστερούν κλπ. Με δεδομένο ότι το πρόβλημα επανεμφανίζεται, οι ευθύνες βαραίνουν τη Διοίκηση, η οποία θα έπρεπε να φροντίσει να λυθεί έγκαιρα. 
Υπάρχει όμως και συνέχεια καθώς εργαζόμενοι στις δασικές υπηρεσίες και Συντονιστής της Αποκεντρωμένης, ο κ. Β. Μιχελάκης, βρίσκονται στα «χαρακώματα», καθώς καθυστερεί η εξόφληση των δεδουλευμένων (υπερωριακή απασχόληση, διανυκτερεύσεις στην ύπαιθρο και οδοιπορικά) του 2016 και του 2017! 
Ο Σύλλογος Υπαλλήλων έχει αποστείλει εξώδικο στον κ. Μιχελάκη και στην περίπτωση που δεν γίνει η εξόφλησή τους εντός ενός μηνός, τότε προαναγγέλλει προσφυγή ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δασικοί υπάλληλοι παρά το γεγονός ότι δεν έχουν εξοφληθεί για τα προηγούμενα δύο χρόνια, συνεχίζουν το έργο τους και το τρέχον έτος καλύπτοντας τις ανάγκες των Υπηρεσιών τους. 
Για το ίδιο ζήτημα, της αποπληρωμής των δεδουλευμένων προηγούμενων χρόνων, οι υπάλληλοι είχαν πραγματοποιήσει στάση εργασίας τον περασμένο Ιούνιο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
proinoslogos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: «Καθηλωμένη» λόγω καυσίμων η Δασική Υπηρεσία Ιωαννίνων!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5195163901459597201
item