«Τα πρώτα χρόνια με πίεζαν να ποζάρω γυμνόστηθη» «Τα πρώτα χρόνια με πίεζαν να ποζάρω γυμνόστηθη» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Τα πρώτα χρόνια με πίεζαν να ποζάρω γυμνόστηθη»

«Τα πρώτα χρόνια με πίεζαν να ποζάρω γυμνόστηθη»

Δήλωση "φωτιά" πασίγνωστου μοντέλου!


Εχει περπατήσει πολλά χιλιόμετρα στην πασαρέλα. Το όνομα της πλέον είναι συνώνυμο της μόδας αλλά και των καταχρήσεων!


Η Kate Moss τραβάει τα φλας πάνω της σαν μαγνήτης. Είτε για την χλωμή ομορφιά της είτε για τον extreme τρόπο ζωής της. 
Το κορυφαίο μοντέλο παραχώρησε σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη και είχε διάθεση για αποκαλύψεις! 
Χωρίς φόβο και με αρκετό πάθος μίλησε για τις καθημερινές της συνήθειες μετά τις καταχρήσεις, για την κόρη της, για την μητέρα της αλλά και για το πως "άνοιξαν" οι δρόμοι για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ!
Στα 44 της, πιο ώριμη από ποτέ έχει υιοθετήσει το εξής μότο: "Ποτέ μην παραπονιέσαι, ποτέ μην εξηγείς".
Μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι πια... καλό κορίτσι, κοιμάται πολύ, έχει ελαττώσει το κάπνισμα και φυσικά πίνει πολύ νερό!
Όσον αφορά στη μητέρα της; Δεν την πίστευε καθόλου! "Η μητέρα μου πίστευε ότι δεν έχω φωτογένεια" αποκάλυψε ενώ εκμυστηρεύτηκε πως το μόντελινγκ μπήκε τυχαία στη ζωή της όταν η ατζέτισσά της την εντόπιοσε μέσα σε ένα... αεροπλάνο!
Φυσικά, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην 15χρονη κόρη της. Πως θα της φαινόταν αν η κόρη της, της δήλωνε ότι θέλει να ασχοληθεί και εκείνη με το μόντελινγκ; "Θα είμαι η μάνταζερ της και θα την στηρίξω σε ο,τιδήποτε θελήσει να κάνει".
Ο θρύλος της μόδας έκανε και μια σοκαριστική αποκάλυψη για την αρχή της καριέρας της. "Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Ναι, υπήρχε πίεση να ποζάρω γυμνόστηθη. Δεν χρειάζεται να το κάνουν τα νέα μοντέλα αν δεν αισθάνονται άνετα με αυτό" ανέφερε στην ίδια συνέντευξη.
epirusblog.gr
5 of 5
«Τα πρώτα χρόνια με πίεζαν να ποζάρω γυμνόστηθη»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8284540212354281816
Σχόλια
item