Φαίη Σκορδά: Οι ετοιμασίες για την πρεμιέρα και η επιστροφή των αγοριών στο σχολείο! Φαίη Σκορδά: Οι ετοιμασίες για την πρεμιέρα και η επιστροφή των αγοριών στο σχολείο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φαίη Σκορδά: Οι ετοιμασίες για την πρεμιέρα και η επιστροφή των αγοριών στο σχολείο!

Φαίη Σκορδά: Οι ετοιμασίες για την πρεμιέρα και η επιστροφή των αγοριών στο σχολείο! | tlife.gr

Σε λίγες μέρες επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες ανανεωμένη και με πολλές εκπλήξεις στο Πρωινό του Ant1! 

Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά που βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την πρεμιέρα της εκπομπής της στις 17 Σεπτεμβρίου και ταυτόχρονα ετοιμάζεται να αποχωριστεί τα δυο αγόρια της, τον 4χρονο Δημητράκη και τον 7χρονο Γιάννη της, μιας και ξεκινά η σχολική χρονιά.

Οι δυο γιοι της που έχουν full δραστηριότητες, με τον Γιαννάκη της να διακρίνεται στην κολύμβηση, ετοιμάζονται για τη νέα σχολική χρονιά και το reunion με τους φίλους τους, ενώ οι απαραίτητες σχολικές αγορές έχουν ήδη γίνει.
Ταυτόχρονα, η γνωστή παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την πρώτη εκπομπή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και φυσικά έχει το άγχος της πρεμιέρας, όπως κάθε χρόνο.


Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, έγινε και η επίσημη φωτογράφηση για την εκπομπή με την Φαίη να στέλνει το δικό της μήνυμα: 
«Ξεκινήσαμε… Κάθε χρόνο , με τη φωτογράφηση ξεκινά μια νέα χρόνια.. Και φέτος μαζί … Όσα χρόνια κ αν περάσουν το πάθος κ η αγάπη για τη δουλειά μου δεν φεύγουν ποτέ… Μου λείψατε.. 
Επίσης ξεκινάει το χτυποκάρδι… Για ακόμα μια φορά στην πρεμιέρα θα έχω πολύ άγχος κ το ξέρω ήδη … Όπως επίσης ξέρω ότι μαγικά θα μου φύγει την επόμενη μέρα .. Και μετά θα είναι σαν να είμαι στο σπίτι μου, όπως κάθε χρόνο… 
Ξεκινάμε στις 17… Άρα το βράδυ στις 16, οι παλιές φίλες μου ξέρετε ότι δεν θα μπορώ να κοιμηθώ από την αγωνία και θα μιλάμε από εδώ κ στο Twitter… Αυτά… Σας φιλώ γλυκά ή καλύτερα! Φιλιά».

epirusblog.gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά: Οι ετοιμασίες για την πρεμιέρα και η επιστροφή των αγοριών στο σχολείο!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8230113225024416252
Σχόλια
item