Αντιδράσεις για την απρέπεια Πολάκη να στοχοποιήσει τον Συνολάκη δίνοντας την διεύθυνσή του Αντιδράσεις για την απρέπεια Πολάκη να στοχοποιήσει τον Συνολάκη δίνοντας την διεύθυνσή του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αντιδράσεις για την απρέπεια Πολάκη να στοχοποιήσει τον Συνολάκη δίνοντας την διεύθυνσή του

Αντιδράσεις για την απρέπεια Πολάκη να στοχοποιήσει τον Συνολάκη δίνοντας την διεύθυνσή του

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απρέπεια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, να στοχοποιήσει τον καθηγητή Κώστα Συνολάκη αναρτώντας στο Facebook τη διεύθυνση του σπιτιού του. 

Προηγήθηκε προσπάθεια αποδόμησης της ακαδημαϊκής του καριέρας από τον ίδιο, μετά την έκθεσή του για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Συγκεκριμένα με δύο αναρτήσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιχειρεί αφενός να απαξιώσει τον εγνωσμένου κύρους καθηγητή, αφετέρου για λόγους που ουδείς γνωρίζει δίνει τη διεύθυνση του σπιτιού του επικαλούμενος ένα... φυτό που έχει αναρριχηθεί στο στύλο της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Κύριε Συνολάκη!!!!

Πριν κάνετε μαθήματα σε άλλους για τη φωτιά κανονίστε να καθαρίσετε το στύλο της ΔΕΗ έξω απο το σπίτι σας στη [...] απο τα Φυτα και τις κρεββατινες σας γιατι κινδυνεύετε απο ηλεκτροπληξία σε περίπτωση βροχής η απο φωτιά σε περίπτωση ζέστης.

Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ξερω αν θα προλάβετε να εκκενώςετε το σπίτι σας σε 30-55 λεπτά ......,,,»


vleee
Ο Κώστας Συνολάκης, πρόεδρος της τάξης των Φυσικών Επισημών της Ακαδημίας Αθηνών και καθηγητής Φυσικών Καταστροφών στο Πολυτεχνείο Κρήτης, δήλωσε στο protothema.gr:

«Γνωρίζω προσωπικά τον κ.Μητσοτάκη και τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Οταν με κάλεσε και μου ζήτησε να προετοιμάσω μία έκθεση μαζι με μια ομάδα έγκριτων επιστημόνων για τα αίτια της ανείπωτης αυτής εθνικήςε τραγωδίας και για τα όσα πρέπει να γίνουν στο μέλλον για να μην ξαναθρηνήσει η πατρίδα μας τόσο άδικα, και τόσο αναίτια νεκρούς, ανταποκρίθηκα άμεσα. 


Το θεώρησα, ως ακαδημαϊκός, ως επιστήμονας και πρωτίστως ως Ελληνας πολίτης, χρέος προς την πατρίδα μου και κυρίως χρέος προς τους συνανθρώπους μας που τόσο αδόκητα έχασαν τους οικείους τους.

Εκφοβισμούς, απειλές, πάσης φύσεως κουτσαβακίστικες και φασίζουσες συμπεριφορές και ιδιότυπες προγραφές σε βάρος εμού και της οικογένειάς μου δεν πρόκειται να ανεχθώ. Βέβαια, είναι ίδιον τέτοιων ανθρώπων είτε να μην αντιλαμβάνονται το μήνυμα είτε να επιλέγουν να το αγνοούν, πυροβολώντας τον αγγελιοφόρο».

Στη χθεσινή ανάρτησή του κ. Πολάκη αντέδρασε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός. 

«Αριστερο-ακροδεξιό καθεστώς με πρακτικές και νοοτροπία υποκόσμου», χαρακτηρίζει το συμβάν ο κ. Ρωμανός.

«Υπουργός δίνει στη δημοσιότητα τη διεύθυνση διεθνώς αναγνωρισμένου επιστήμονα που στοχοποιεί, επειδή τα επιστημονικά του συμπεράσματα επιβεβαιώνουν το αυτονόητο, γκρεμίζοντας την προπαγάνδα τους. Αριστερο-ακροδεξιό καθεστώς με πρακτικές και νοοτροπία υποκόσμου. Ελλάδα 2018», αναφέρει στο twitter.

Διαβάζω ο Πολάκης έβγαλε δημόσια την διεύθυνση ενός που διαφωνεί δημόσια. Αυτό εφόσον είναι έτσι πρέπει να είναι αρκετός λόγος να πάψει κάποιος να είναι υπουργός. Άμεσα. Χωρίς μα μου σου του.
View image on TwitterView image on Twitter
Ο Πολάκης δημοσιεύει τη διεύθυνση οικίας του Συνολάκη για να τον εκδικηθεί που έγραψε ότι οι εκκενώσεις σώζουν ζωές.
Πριν λίγες εβδομάδες είχε βγάλει τις ιατρικές εξετάσεις του Φλώρου.

Αμφότερα είναι εγκληματα- το ένα κακούργημα.
Αλλά η Δικαιοσύνη κάνει την πάπια.

Κολομβία.
Είναι νόμιμο και δεοντολογικό να ανεβάζουν υπουργοί φάτσα φόρα στα σόσιαλ μίντια τη διεύθυνση κατοικίας πολιτών όπως έκανε ο Πολάκης με τον Συνολάκη; Από περιέργεια ρωτάω.
Ο Πολακης αναβεσε στο facebook την διευθυνση του Συνολακη γιατι διαφωνισε με την εκτιμηση του οτι η εκκενωση στο Ματι μπορουσε να πραγματοποιηθει.
Ο Πολακης νιώθει Χίος στην θέση υπουργείο υγείας.
Στην αρχαιότητα ο εφιάλτης, στην χριστιανοσύνη ο Ιούδας, στο Σουλι ο Πηλιος Γούσης, στις ελληνικές ταινίες ο Ανέστης Βλάχος, στο τουιτερ.γρ ο βαρύμαγκας Πολάκης!
O Πολάκης έβγαλε φόρα παρτίδα τη διεύθυνση του Συνολάκη στο φέισμπουκ. Πρακτική ακροδεξιού χαφιέ ταγματασφαλίτη από κάποιον που αυτοαποκαλείται "αριστερός"...
Ο Πολάκης δε χάνει ευκαιρία να μας θυμίζει ότι σε άλλες εποχές η δουλειά του θα ήταν να φοράει κουκούλα και να χρησιμοποιεί τον δείκτη του δεξιού του χεριού.
Ο δεν δημοσίευσε απλώς διεύθυνση. Έμαθε διεύθυνση, έστειλε ανθρώπους εκεί που κάναν γενική φωτογράφιση και του φέραν τις φωτογραφίες μπας και βρουν κάποια πολεοδομική παράβαση για να μιλήσουν για αυθαίρετα. Τελικά τους κάθισε φυτό στην κολώνα της ΔΕΗ.

Μιλάμε για μαφία.

ο Πολάκης σήμερα απέδειξε κι εμπράκτως πόσο επικίνδυνοι για τη δημοκρατία είναι οι τύποι που μας κυβερνούν.
epirusblog.gr
5 of 5
Αντιδράσεις για την απρέπεια Πολάκη να στοχοποιήσει τον Συνολάκη δίνοντας την διεύθυνσή του
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 1704677253674404753
Σχόλια
item