Νίνο – Σοφία Χαρμαντά: Η απόσταση θα δοκιμάσει τη σχέση τους Νίνο – Σοφία Χαρμαντά: Η απόσταση θα δοκιμάσει τη σχέση τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νίνο – Σοφία Χαρμαντά: Η απόσταση θα δοκιμάσει τη σχέση τους

Νίνο – Σοφία Χαρμαντά: Η απόσταση θα δοκιμάσει τη σχέση τους
Μετά το δύσκολο διαζύγιό του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, ο Νίνο φαίνεται πως έχει γυρίσει πλέον νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής φέρεται να διατηρεί σχέση τον τελευταίο μήνα με το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά
Οι δυο τους κρατούν ιδιαίτερα διακριτική στάση και το έχουν μοιραστεί μόνο με ελάχιστα πρόσωπα του περιβάλλοντός τους. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Real News, η σχέση τους σύντομα θα δοκιμαστεί… λόγω απόστασης.
Το καλλίγραμμο μοντέλο με τις διεθνείς περγαμηνές θα επιστρέψει στα τέλη Σεπτεμβρίου στην Αμερική – αφού την καλούν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις – και τότε η απόσταση θα δοκιμάσει τη σχέση τους.
Να θυμίσουμε πως οι δυο τους πέρασαν κάποιες ημέρες του καλοκαιριού στην Ρόδο. 
Το Νησί των Ιπποτών είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή και εκεί περνά κάθε καλοκαίρι του. Φέτος στην παρέα του, εκτός από τους καλούς του φίλους ήταν και η σέξι Σοφία Χαρμαντά, με την οποία πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές. 
Οι δυο τους ήρθαν κοντά και το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον δεν άργησε να εκδηλωθεί.
Μπορεί να ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο, αλλά το πανέμορφο μοντέλο ετοιμάζει πλέον τις βαλίτσες της για Νέα Υόρκη, αφού οι επαγγελματικές προτάσεις «τρέχουν» και δεν μπορεί να παραμείνει παραπάνω στην Ελλάδα.
epirusblog.gr
5 of 5
Νίνο – Σοφία Χαρμαντά: Η απόσταση θα δοκιμάσει τη σχέση τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7865289449031350537
Σχόλια
item