Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ για το Συγκρότημα Στρατηγικών Μεταφορών του Στρατού

Αποτέλεσμα εικόνας για Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ για το Συγκρότημα Στρατηγικών Μεταφορών του Στρατού
Ένα εντυπωσιακό βίντεο για το Συγκρότημα Στρατηγικών Μεταφορών του Ελληνικού Στρατού δημοσίευσε το ΓΕΣ. Στο βίντεο καταγράφονται οι δυνατότητες και τα μέσα του Συγκροτήματος το οποίο εδρεύει στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης και ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2005.
Το Συγκρότημα Στρατηγικών Μεταφορών υπάγεται οργανικά στη Μεραρχία Υποστηρίξεως (ΜΕΡ.ΥΠ.) και αποτελείται από το Επιτελείο, τέσσερα Τάγματα Μεταφορών (ΤΜΕ), Λόχο Γενικών Μεταφορών (ΛΓΜ) και Λόχο Διοίκησης. Το (Σ.Σ.Μ.), αποτελείται από Μονάδες και Ανεξάρτητες Υπομονάδες του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών και αποστολή του είναι η μεταφορά:
– Oχημάτων «Α» κατηγορίας (άρματα, τεθωρακισμένα οχήματα, οπλικά συστήματα και λοιπά ερπυστριοφόρα μέσα)
– Yλικών και προσωπικού με οχήματα γενικής χρήσης.
Το Συγκρότημα Στρατηγικών Μεταφορών δύναται να εκτελέσει Στρατηγικές Μεταφορές σε όλο των Ελλαδικό Χώρο αλλά και στο Εξωτερικό καθώς επίσης και να αναλάβει ταυτόχρονα πολλαπλές αποστολές μεταφοράς.
Το Συγκρότημα Στρατηγικών Μεταφορών διαθέτει 77 αρματοφορείς τύπου Oshkosh M911 HET 6×6, 16 αρματοφορείς τύπου Oshkosh M911 HET 8×6 και 66 αρματοφορείς τύπου MAN-Steyr 40M60 HET, συνολικά 159 αρματοφορείς που επιτρέπουν την μετακίνηση είτε στα ανατολικά, ή στα δυτικά μίας πλήρους εξοπλισμένης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας.
Στον παρακάτω σύνδεσμο ακολουθεί ένα σύντομο βίντεο επίδειξης των δυνατοτήτων του Σ.Σ.Μ.

ethnosimo.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ για το Συγκρότημα Στρατηγικών Μεταφορών του Στρατού
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3577624728623496785
item