Ελένη Φιλίνη: "Πυροβολεί" την Μπάρμπα! "Ήταν αισχρό αυτό..."

Ελένη Φιλίνη: "Πυροβολεί" την Μπάρμπα! "Ήταν αισχρό αυτό..."

Αφοπλιστική η αγαπημένη ηθοποιός!

Μία χιουμοριστική έκφραση της Βάνας Μπάρμπα στην εκπομπή «DOT», στάθηκε αφορμή για να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση ανάμεσα στην Βάνα Μπάρμπα και την Ελένη Φιλίνη.
Πιο συγκεκριμένα, η Βάνα Μπάρμπα, κάνοντας humor, επικαλέστηκε ατυχώς τη συνάδελφό της η οποία δεν το άφησε να περάσει έτσι! 
Η Ελένη Φιλήνη μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό Youweekly, ενώ μεταξύ των άλλων απάντησε σχετικά με το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί!
Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη:
Με τη Βάνα Μπάρμπα τι απέγινε; Τη λύσατε τη διαμάχη και αποφύγατε τα δικαστήρια;
Αρκετά ασχολήθηκα με αυτό το θέμα, βγήκε στην ίδια εκπομπή και υποστήριξε ότι όλα όσα είπε από την αρχή μέχρι το τέλος δεν είχαν σχέση με εμένα αλλά με εκείνη και το έληξα νομικά... Δεν θέλω άλλο να χαλιέμαι. 
Τώρα γιατί αναφέρθηκε στο όνομά μου; Ποιος ξέρει; Υπάρχουν άνθρωποι που για κάποιο λόγο μπορεί και να μη σε πάνε. Θύμωσα πολύ... Ήταν αισχρό, δεν ήταν χιούμορ, ό,τι είναι ο καθένας δίνει στη ζωή του.
Ήταν κακία και ζήλια χρόνων. Έπιασα εγώ ποτέ στο στόμα μου κάποιον που να μην τον ξέρω; Με τη Βάνα δεν ήμασταν φίλες, απλά γνωστές στον ίδιο χώρο, τίποτε άλλο, ούτε και ξέρω τι απωθημένο έχει ο καθένας. 
Σκέφτηκα ότι αν ζούσε η μητέρα μου και την άκουγε να λέει αυτά τα πράγματα θα πάθαινε εγκεφαλικό, οπότε θα έπρεπε τότε να φύγει από την Ελλάδα.
epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Φιλίνη: "Πυροβολεί" την Μπάρμπα! "Ήταν αισχρό αυτό..."
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5547382259801198773
item