Η Δημητροπούλου έβαλε γκολ στην καρδιά του Σιαμπάνη

Η Δημητροπούλου έβαλε γκολ στην καρδιά του Σιαμπάνη
Η... πλαστική Ηρώ του «next top model», ζευγάρι με γκολκίπερ του ΠΑΟΚ
Δεν πέρασε στην επόμενη φάση του «Greece's Next Top Model», αλλά στην αγάπη περνάει και μάλιστα με άριστα!
Η Ηρώ Δημητροπούλου, η οποία απορρίφθηκε από την κριτική επιτροπή του reality του Star λόγω πλαστικών επεμβάσεων στο στήθος και στα χείλη, αλλά θα συμμετάσχει τελικά -εκτός απροόπτου- στα πανελλήνια καλλιστεία, είναι πολύ πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή.
Η 18χρονη κοπέλα βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους έξι μήνες με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Μάριο Σιαμπάνη και... πετάει στα ουράνια από έρωτα. 
Ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι σχεδόν συνομήλικός της, μόλις 19 χρονών, και Παρθένος στο ζώδιο, καθώς έχει γεννηθεί 28 Σεπτεμβρίου του 1999, ενώ η εντυπωσιακή Ηρώ είναι Ταυρίνα κι έχει γενέθλια στις 4 Μαΐου. Αστρολογικά τουλάχιστον ταιριάζουν πολύ!
Θεσσαλονίκη
Εκείνη ζει πλέον στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο ποδοσφαιριστής πηγαινοέρχεται από τη Θεσσαλονίκη για να τη βλέπει. 
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, η όμορφη Ηρώ μάς αποκάλυψε πως η σχέση της με τον Μάριο είναι σοβαρή και θα έχει εξέλιξη μετά το τέλος των σπουδών της σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού. 
«Δεν αποκλείεται να φάμε κουφέτα!» δήλωσε γελώντας στην «Espresso».
Σημειώνεται ότι η Ηρώ, η οποία είναι ξαδέλφη της Νταϊάνας Ιγροπούλου, επίσης μοντέλου που δραστηριοποιείται πλέον εκτός Ελλάδος και Μις Γιανγκ 2007, τερμάτισε δεύτερη στα φετινά Πελοποννησιακά Καλλιστεία, τα οποία έγιναν πρόσφατα. Επειδή όμως ένας τίτλος δεν είναι αρκετός, βάζει τώρα... πλώρη για τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.
Πάντα δίπλα της η μητέρα της
Η ίδια είναι αρκετά δημοφιλής στο Instagram, καθώς περισσότεροι από 31.000 άνθρωποι ακολουθούν τον λογαριασμό της (Iro Dim), ενώ όπως δήλωσε κατά την εμφάνισή της στο «GNTM» μόλις ολοκλήρωσε τη φοίτησή της σε αγγλικό σχολείο στην Ελλάδα και έχει γίνει δεκτή σε δύο πανεπιστήμια, στο Λος Αντζελες και το Λονδίνο. 
Πού θα πάει τελικά; Μα στην Αμερική, φυσικά. Δίπλα στην Ηρώ στέκεται πάντοτε άγρυπνος φρουρός η μητέρα της Βικτώρια, η οποία διατηρούσε πρακτορείο μοντέλων στη Θεσσαλονίκη. Οπως έχει δηλώσει παλαιότερα η 18χρονη, το όνειρο της ζωής της είναι να γίνει «αγγελάκι της Victoria's Secret».

epirusblog.gr
5 of 5
Η Δημητροπούλου έβαλε γκολ στην καρδιά του Σιαμπάνη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5450502030733622030
item