Πάγωσε Ο Χρόνος! Παγιδευμένος Στο Σώμα Εφήβου Δεν Μπορεί Να Μεγαλώσει ( Εικόνες Και Βίντεο)


Ολοι όσοι γνωρίζουν τον Tomasz Nadolski, που ζει στην πόλη Olesnica στην Κάτω Σιλεσία, τον ζηλεύουν. Ο χρόνος γι αυτόν έχει σταματήσει σε μια αιώνια νεότητα.

Αν και έχει συμπληρώσει τα 25 μοιάζει με νεαρό αγόρι.» Μισώ αυτό το αγόρι που βλέπω καθημερινά στον καθρέφτη, γιατί δεν είμαι εγώ’ λέει ο ίδιος γιατί ξέρει…

Υποφέρει από μια σπάνια γενετική κατάσταση γνωστή ως νόσος Fabry.

Τα προβλήματα του ξεκίνησαν όταν ήταν επτά χρονών και άρχισε να κάνει εμετούς μετά από κάθε γεύμα, να υποφέρει από πόνους στο στομάχι, τα χέρια και τα πόδια του.



Για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι γιατροί ήταν ανίκανοι να αποδώσουν σε κάποια ασθένεια τα συμπτώματα, νομίζοντας πως τα προβλήματά του ήταν μάλλον ψυχολογικά.



Τα σοβαρά προβλήματα στο στομάχι του κ. Nadolski δεν σταμάτησαν από τότε. Δεν μπορεί να φάει και πρέπει να παίρνει ειδικές σταγόντες, παυσίπονα, συμπεριλαμβανομένων των επιθεμάτων μορφίνης, για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τον πόνο.



«Αισθάνομαι πόνο στις αρθρώσεις, τα οστά, τους μύες μου. Κάθε ίντσα του σώματός μου με πονάει. Δεν μπορώ να κοιμηθώ και να ζήσω κανονικά. «λέει δείχνοντας το σώμα του.



Τα πόδια του είναι τόσο παραμορφωμένα, που είναι αναγκασμένος, να φορά ειδικά παπούτσια.Ο Marcin Godek, ένας ορθοπεδικός τεχνικός, επιβεβαίωσε: «Κάθε βήμα με γυμνά πόδια του δίνει μεγάλο πόνο. Προσπαθούμε να ανακουφίσουμε τα πόδια του όσο το δυνατόν περισσότερο ».



Η ασθένεια του, του έχει προκαλέσει κατάθλιψη.



Έχουν επηρεαστεί και οι σχέσεις με τους συγγενείς του,επειδή εκείνοι εξακολουθούν να τον αντιμετωπίζουν ως ανήλικο, λόγω της νεανικής εμφάνισής του.« Όταν εμφανίζω την ταυτότητα στο γραφείο ή αν η αστυνομία, αν με σταματήσει, με κατηγορούν ότι είναι πλαστή» εξομολογείται στην dailymail.co.uk.



Τι είναι η νόσος Fabry

«Πόνοι στην κοιλιά, τους μύες και τις αρθρώσεις, τα χέρια και τα πόδια είναι κοινά επειδή επηρεάζουν τα νεύρα», λέει ο ειδήμων γιατρός Δρ Μέχτα. «Μπορεί επίσης να υπάρξουν δερματικά εξανθήματα και δυσκολία στην άσκηση.

«Ορισμένα αγόρια παρουσιάζουν νευρώσεις στο σχολείο, επειδή συχνά, δεν τους αρέσουν τα αθλήματα. Δεν μπορούν να ιδρώσουν, αναπτύσσουν εξάνθημα και επηρεάζονται από τις αλλαγές θερμοκρασίας ».

Οι περισσότεροι άνδρες με αυτή τη νόσο, έχουν μικρές, ανυψωμένες, κοκκινωπό-μωβ σημάδια στο δέρμα. Καθώς μεγαλώνουν, μπορεί να έχουν μειωμένη κυκλοφορία, του αίματος που προκαλεί πρώιμες καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια.

Η νέα θεραπεία του Dr Mehta στοχεύει στην επίθεση της νόσου στην πηγή της, δίνοντας στους ασθενείς, την πρωτεΐνη που δεν έχουν.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία DNA, οι γιατροί αύξησαν κύτταρα ιστού σε δοκιμαστικό σωλήνα και στη συνέχεια αυτά προστέθηκαν με διορθωμένη μορφή, με αποτέλεσμα ο ιστός αρχίζει να παράγει πλέον μεγάλες ποσότητες της πρωτεΐνης που δεν έχει.


epirusblog.gr
5 of 5
Πάγωσε Ο Χρόνος! Παγιδευμένος Στο Σώμα Εφήβου Δεν Μπορεί Να Μεγαλώσει ( Εικόνες Και Βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 7814809656524465467
item