Πρέβεζα: Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, στην πόλη της Πρέβεζας Πρέβεζα: Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, στην πόλη της Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, στην πόλη της Πρέβεζας

                            Πρέβεζα: Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, στην πόλη της Πρέβεζας

«Το 44ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή, θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα την Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη, στο Δημοτικό Κηποθέατρο “Γιάννης Ρίτσος”. 

Σύμφωνα με την ΚΝΕ Πρέβεζας η φετινή χρονιά είναι ξεχωριστή γιατί είναι χρονιά συμπλήρωσης των 100 χρόνων του ΚΚΕ και των 50 χρόνων από την ίδρυση της Οργάνωσής μας, της ΚΝΕ. 

Το φετινό σύνθημα του φεστιβάλ είναι από τους στίχους του κομμουνιστή ποιητή Γιάννη Ρίτσου:“Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ. Δύσκολος δρόμος… Σίγουρος δρόμος…Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ – 50 χρόνια ΚΝΕ Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος!” 

Η ΚΝΕ Πρέβεζας απευθύνει κάλεσμα διεκδίκησης και αγώνα σε κάθε νέο και νέα που σήμερα προβληματίζεται με όσα αντιμετωπίζει στη σπουδές, στη δουλειά, στη ζωή του. «Στο Φεστιβάλ μας έχει θέση κάθε νέος και νέα που δεν βολεύεται με τη ζωή που του ετοιμάζουν το σύστημα, η ΕΕ, οι κυβερνήσεις και τα κόμματα που τους υπηρετούν.

Δεν τους χαρίζουμε τη ζωή και το μέλλον μας! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει βάλει υποθήκη τη ζωή της σημερινής νεολαίας, συμφωνώντας για αντιλαϊκά μέτρα μέχρι το 2060! 

Σε αυτό το δρόμο συναντιέται με τη ΝΔ. και οι δύο δουλεύουν για τους ίδιους, για τους λίγους που ζουν μέσα στα πλούτη που βγαίνουν από την εκμετάλλευση των πολλών! 

Διεκδικούμε όλα όσα έχουμε ανάγκη, παλεύουμε για μια ζωή με σύγχρονα δικαιώματα στη μόρφωση, στη δουλειά, στην αναψυχή, στον Πολιτισμό, στον Αθλητισμό» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση- κάλεσμα η ΚΝΕ πρέβεζας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολιτική ομιλία από το Νεκτάριο Τριάντη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, συναυλία από το συγκρότημα Folk n’ roll αλλά και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων. 

Να σημειωθεί ότι στην Πρέβεζα οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από τον Ωρωπό με προβολή βίντεο για τα 50 χρόνια της ΚΝΕ, ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ καθώς και παραδοσιακό και λαϊκό γλέντι.
epirusblog.gr
5 of 5
                            
Πρέβεζα: Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, στην πόλη της Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
                            
Πρεβεζα 3686748772815458622
Σχόλια
item