Άρτα: "ΑΡΤΑ ΦΥΣΙΚΑ"... VENDING KAI JUICE BARS ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΩΝ ΒΑΛΕΝΤΣΙΑ Άρτα: "ΑΡΤΑ ΦΥΣΙΚΑ"... VENDING KAI JUICE BARS ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΩΝ ΒΑΛΕΝΤΣΙΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: "ΑΡΤΑ ΦΥΣΙΚΑ"... VENDING KAI JUICE BARS ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΩΝ ΒΑΛΕΝΤΣΙΑΆρτα: "ΑΡΤΑ ΦΥΣΙΚΑ"... VENDING KAI JUICE BARS ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΩΝ ΒΑΛΕΝΤΣΙΑ
Με προσεκτικά βήματα διευρύνει το δίκτυο των αυτόματων πωλητών φρεσκοστυμένου χυμού πορτοκαλιού στη χώρα μας η εταιρεία «Άρτα Φυσικά», που έχει ως έδρα της, την πόλη της Άρτας...

Η διεύρυνση του δικτύου αυτού, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχουν γίνει κι άλλες αντίστοιχες προσπάθειες ανάπτυξης του Vending (χυμός Θες του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα), ενώ προχωρά ταυτόχρονα με καλούς ρυθμούς και η ανάπτυξη των juice bars στην πρωτεύουσα και σε άλλες ελληνικές πόλεις και νησιά, είναι δεδομένα που έχουν θετικό αντίκτυπο στους Έλληνες παραγωγούς πορτοκαλιού.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Πέτρος Φασιάς, υπεύθυνος της εταιρείας «Άρτα Φυσικά», «τα πορτοκάλια που χρησιμοποιούμε για την αυτόματη παρασκευή των χυμών από τα μηχανήματά μας είναι ποικιλίας Βαλέντσια και προέρχονται αποκλειστικά από το νομό μας».

Σημειωτέον ότι η εταιρεία «Άρτα Φυσικά» έχει στήσει αυτόματο πωλητή στο κέντρο της Άρτας και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Κιλκίς, σε ένα ακόμα σημείο στο γειτονικό νομό της Πρέβεζας, αλλά και σε δυο σημεία στην Αθήνα, στο Γκάζι και στους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η ζήτηση για χυμοποιήσιμο Βαλέντσια αυξάνεται με πολύ υψηλούς ρυθμούς στη χώρα μας», με αποτέλεσμα να ωφελείται και ο παραγωγός.

Βάσει των στοιχείων του κ. Φασιά οι τιμές παραγωγού στο Βαλέντσια φέτος είναι τώρα στα 35-40 λεπτά το κιλό, αυξημένες σε σχέση με πέρσι. Μάλιστα πριν δυο χρόνια οι τιμές αυτές μετά βίας ξεπερνούσαν τα 10 λεπτά το κιλό.

Πηγή: agrotypos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: "ΑΡΤΑ ΦΥΣΙΚΑ"... VENDING KAI JUICE BARS ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΤΩΝ ΒΑΛΕΝΤΣΙΑ
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 4102852945175578865
Σχόλια
item