Γιατί η Ursula Corbero ή αλλιώς η Τokio του La Casa De Papel είναι η πιο καυτή καταζητούμενη! Γιατί η Ursula Corbero ή αλλιώς η Τokio του La Casa De Papel είναι η πιο καυτή καταζητούμενη! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιατί η Ursula Corbero ή αλλιώς η Τokio του La Casa De Papel είναι η πιο καυτή καταζητούμενη!

Γιατί η Ursula Corbero ή αλλιώς η Τokio του La Casa De Papel είναι η πιο καυτή καταζητούμενη!
Και αν δεν έχεις φύγει για διακοπές, άλλη λύση δεν έχει: Σειρές και πάλι σειρές. Ακόμη κι εσύ που φεύγεις δηλαδή, σίγουρα έχεις κατεβάσει στο tablet τις αγαπημένες σου. 
Και δεν μπορεί να μην έχεις δει ή ακούσει για την πιο δημοφιλή σειρά του Netflix αυτή την περίοδο, την «Μοney Heist» (η Τέλεια Ληστεία) ή «La casa de papel» όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος.
Η ισπανική σειρά έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το έξυπνο σενάριό της, τις πολλές ανατροπές και το φοβερό cast ηθοποιών που συμμετέχει. 
Η ιστορία ακολουθεί μια συμμορία οκτώ ανθρώπων με συγκεκριμένες ικανότητες που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, καθώς προσπαθούν να ληστέψουν 2,4 δις ευρώ από το Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας. 11 μέρες απομόνωσης, 67 όμηροι και το αστυνομικό σώμα έτοιμο για όλα.
Και ξέρω ότι εσύ θες και καίγεσαι για ένα αφιέρωμα για τον 22χρονο μεν αλλά κούκλο δε Rio ή αλλιώς Miguel Herrán, αλλά σε αυτό θα μιλήσουμε για το τηλεοπτικό του κορίτσι, την Tokio, δηλαδή την Ursula Corbero. 
Γι’ αυτήν που μιλάμε συνέχεια στο γραφείο οι τελευταίες που έχουμε ξεμείνει…
Ηello Rio…

Η Ursula λοιπόν, κατάγεται φυσικά από την Ισπανία είναι 28 ετών και πολύ σέξι. Σε αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Τώρα με τι look την προτιμάς, δικό σου θέμα. 
Eίχε πάντα ωραίους συντρόφους (μπορείς να τσεκάρεις το παρακάτω βίντεο) για του λόγου το αληθές κι αυτή την περίοδο ξεσηκώνει όλο τον ανδρικό -και τον γυναικείο- πληθυσμό με τις εμφανίσεις της στην σειρά. 
Τον Ιούνιο μάλιστα απόλαυσε και τον ελληνικό ήλιο, καθώς επισκέφτηκε την χώρα μας για λογαριασμό γνωστής εταιρίας…
Ομολογουμένως είναι η πιο καυτή καταζητούμενη όλων των εποχών και μπαίνοντας στο λογαριασμό της στο Instagram (θα την βρεις ως ursulolita) δεν ξέρεις πού να πατήσεις like. Δες πού έκανα εγώ…


epirusblog.gr
5 of 5
Γιατί η Ursula Corbero ή αλλιώς η Τokio του La Casa De Papel είναι η πιο καυτή καταζητούμενη!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3961549048338184402
Σχόλια
item