Taylor Swift: Mοίρασε δωρεάν εισιτήρια σε αστυνομικούς που θρηνούν

Taylor Swift: Mοίρασε δωρεάν εισιτήρια σε αστυνομικούς που θρηνούν

Η Taylor Swift προσπαθεί να απαλύνει με το δικό της τρόπο τον πόνο που επικρατεί σε μία πόλη της Μασαχουσέτης ύστερα από την πρόσφατη απώλεια ενός αστυνομικού.

Ο δήμαρχος του Weymouth, Robert Hedlund δήλωσε στην τοπική εφημερίδα «The Patriot Ledger» ότι η αστέρας της pop μοίρασε δωρεάν «σημαντικό αριθμό εισιτηρίων» στους αστυνομικούς της πόλης του για τις τρεις συναυλίες που πραγματοποιεί αυτό το τριήμερο στο Foxborough των Ηνωμένων Πολιτειών, στο πλαίσιο της θριαμβευτικής περιοδείας «Reputation Stadium Tour».



Ο αρχιφύλακας Michael Chesna πυροβολήθηκε θανάσιμα εν ώρα καθήκοντος στις 15 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια μίας έρευνας τροχαίου ατυχήματος, από ένα από που είναι ύποπτο και για δεύτερο φόνο.

Ο Robert Hedlund σχολιάζει ότι τα εισιτήρια που διέθεσε δωρεάν η Taylor Swift ήταν αρκετά για να δωθούν «σε κάθε αστυνομικό, πυροσβέστη, στις ευρύτερες οικογένειές τους και σε μερικούς ακόμη».

Τα εισιτήρια που περίσσεψαν παραχωρήθηκαν σε αστυνομικά τμήματα κοντινών πόλεων.

Εκ μέρους της πόλης του Weymouth, ο δήμαρχος ευχαρίστησε την Αμερικανίδα τραγουδίστρια για τη γενναιόδωρη κίνηση.

Οι τρεις συναυλίες της Taylor Swift στην πολιτεία της Μασαχουσέτης διεξάγονται στο «Gilette Stadium» του Foxborough, μία πόλη 35 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Βοστώνης.

Το στάδιο ήταν κατάμεστο την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Ιουλίου, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην τρίτη συναυλία, το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιουλίου.

epirusblog.gr
5 of 5
Taylor Swift: Mοίρασε δωρεάν εισιτήρια σε αστυνομικούς που θρηνούν
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3039309418793791033
item