Στη Νέα Υόρκη για τα εσώρουχα Savage x Fenty η Rihanna Στη Νέα Υόρκη για τα εσώρουχα Savage x Fenty η Rihanna | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στη Νέα Υόρκη για τα εσώρουχα Savage x Fenty η Rihanna

Στη Νέα Υόρκη για τα εσώρουχα Savage x Fenty η Rihanna

Με τον Σεπτέμβρη να πλησιάζει ως ο μήνας της μόδας, οι μεγάλοι οίκοι ετοιμάζονται για τα fashion weeks και το ενδιαφέρον στρέφεται στη Νέα Υόρκη, ειδικά καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η συμμετοχή της Rihanna.

Η διάσημη τραγουδίστρια θα συμμετέχει στην φετινή New York Fashion Week με την ετικέτα Savage x Fenty να κάνει το ντεμπούτο της σε πασαρέλα. 


Ξεκινώντας νωρίτερα αυτό το έτος, η σειρά εσωρούχων έγινε πολύ δημοφιλής αποδεικνύοντας τον κύριο στόχο της: να είναι διαφορετική σε στιλ και μεγέθη και να απευθύνεται πραγματικά σε όλες τις γυναίκες.

Προς το παρόν, λίγα είναι γνωστά για το τι θα παρουσιάσει η Rihanna στην μητρόπολη των ΗΠΑ. Το σόου θα λάβει χώρα στο Μπρούκλιν στις 12 Σεπτεμβρίου και η επίδειξη θα κλείσει ουσιαστικά την εβδομάδα μόδας. 


Διάσημοι καλλιτέχνες και σελέμπριτις θεωρείται βέβαιο πως θα βρεθούν στις πρώτες σειρές ενώ κάποιοι ελπίζουν και σε εκπλήξεις όπως η Rihanna στην πασαρέλα. 

epirusblog.gr
5 of 5
Στη Νέα Υόρκη για τα εσώρουχα Savage x Fenty η Rihanna
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3234113812835159645
Σχόλια
item