Φαίη Σκορδά: Μαγικές στιγμές με τους γιους της στην Χαλκιδική! [pics] Φαίη Σκορδά: Μαγικές στιγμές με τους γιους της στην Χαλκιδική! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φαίη Σκορδά: Μαγικές στιγμές με τους γιους της στην Χαλκιδική! [pics]

Φαίη Σκορδά: Μαγικές στιγμές με τους γιους της στην Χαλκιδική! [pics]
Η Φαίη Σκορδά ζει ένα από τα πιο μαγικά καλοκαίρια της ζωής της! Μετά από μία άκρως επιτυχημένη αλλά και απαιτητική χρονιά στα επαγγελματικά της, η γνωστή παρουσιάστρια έχει ανάγκη να χαλαρώσει και να περάσει ποιοτικό χρόνο με τους άντρες της ζωής της.
Έτσι, αφού έκανε μία μικρή στάση στις Κυκλάδες, όπου ο Γιάννης και ο Δημήτρης βρίσκονταν στην Τήνο με τον Γιώργο Λιάγκα, έφυγε για την αγαπημένη της Χαλκιδική!
Για ακόμη ένα καλοκαίρι, η όμορφη Φαίη ταξίδεψε για τον απόλυτο καλοκαιρινό της προορισμό, ο οποίος δεν είναι άλλος από την Χαλκιδική. Μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στα βόρεια και ο Γιώργος Λιάγκας για να περάσει δυο μέρες μαζί τους. 
Βέβαια, μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο που η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα, σίγουρα έχει στο πρόγραμμά της να παραμείνει βόρεια Ελλάδα και στα πάτρια εδάφη, το Κιλκίς, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
Η Φαίη Σκορδά έχει πάντα μαζί της την καλύτερη παρέα! Η ευτυχισμένη μανούλα περνάει μοναδικές στιγμές με τα δύο υπέροχα παιδιά της, είτε κάνοντας βουτιές στις αμμώδεις παραλίες της Χαλκιδικής είτε παρακολουθώντας παιδικές παραστάσεις στο ξενοδοχείο που διαμένουν.
Η παρουσιάστρια, πάνω απ’ όλα είναι μία αφοσιωμένη και τρυφερή μητέρα και ο Γιάννης και ο Δημήτρης είναι για εκείνη όλη της η ζωή!

Epirusblog Gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά: Μαγικές στιγμές με τους γιους της στην Χαλκιδική! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 482761721367790099
Σχόλια
item