Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξέγνοιαστες στιγμές με τις κόρες της στην παραλία! [pics]

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξέγνοιαστες στιγμές με τις κόρες της στην παραλία! [pics]
Οι στιγμές οικογενειακής ευτυχίας που ζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν τελειώνουν ποτέ!
Η αγαπημένη παρουσιάστρια συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο, ένα νησί το οποίο έχει λατρέψει ιδιαίτερα και επισκέπτεται κάθε χρόνο. 
Άλλωστε το όμορφο κυκλαδίτικο νησί έχει γίνει πλέον ο επίγειος παράδεισος της, ενώ τα τελευταία χρόνια η Σταματίνα και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός διατηρούν εκεί εξοχική κατοικία.
Βέβαια, οι φετινές διακοπές είναι ιδιαίτερα ξεχωριστές για την οικοδέσποινα του Happy Day, καθώς επέστρεψε στο νησί με ένα ακόμη μέλος στην οικογένειά της. 
Πριν τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί και αυτές είναι οι πρώτες διακοπές με τον μπέμπη της, ο οποίος θα πάρει το όνομα Γιάννης – Εφραίμ.
Έτσι, η Σταματίνα με τον σύζυγό της Θέμη, τις κόρες τους Νάγια και Μαίρη και το νεογέννητο μωράκι τους ζουν μοναδικές στιγμές στην Πάρο και χαίρονται στο έπακρο τις οικογενειακές τους διακοπές, κάνοντας αμέτρητες βουτιές στις όμορφες παραλίες του νησιού. 
Μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν σταματά να απαθανατίζει τα υπέροχα κορίτσια της σε ξέγνοιαστες στιγμές στις χρυσές παραλίες του κυκλαδίτικου νησιού, να παίζουν παιχνίδια στην άμμο.
Η Σταματίνα είναι ιδιαίτερα χαλαρή στις φετινές της διακοπές και προσπαθεί να απολαύσει την κάθε στιγμή, λίγο πριν γυρίσει στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις. Μάλιστα, δεν διστάζει να ανεβάζει και φωτογραφίες στα social media είτε ποζάροντας με μαγιό είτε χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Τι και αν γέννησε πριν τέσσερις μήνες, η γνωστή παρουσιάστρια διατηρείται σε άψογη φόρμα!





epirusblog.gr
5 of 5
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξέγνοιαστες στιγμές με τις κόρες της στην παραλία! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3844439924633734420
item