Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις διακοπές της στο Ιόνιο [pic] Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις διακοπές της στο Ιόνιο [pic] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις διακοπές της στο Ιόνιο [pic]

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις διακοπές της στο Ιόνιο [pic]
Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις εξορμήσεις της στα ελληνικά νησιά απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με την οικογένειά της. Φέτος, επισκέφτηκε αρκετά από αυτά με το σκάφος της.
Συχνά, μοιράζεται με τους θαυμαστές τις όχι μόνο τα υπέροχα τοπία από τα μέρη που επισκέπτεται αλλά και την καθημερινότητά της στις διακοπές. 
Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της την βλέπουμε σε μία σέξι πόζα εν πλω όπου μας ενημερώνει ότι βρίσκεται στο Ιόνιο.
Βουτιές και βόλτες στη θάλασσα είναι αυτά που περιλαμβάνει για ακόμα μία χρονιά το καλοκαιρινό της πρόγραμμα. 
Η Ελένη Μενεγάκη προσπαθεί να χαρεί κάθε της στιγμή με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά να γεμίσει μπαταρίες για τη νέα σεζόν.
Η Ελένη μενεγάκη επέστρεψε ύστερα από 20 μέρες «αποχής» από τα social media. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να απέχει μετά την τραγωδία που βίωσε η χώρα με τις φονικές φωτιές της ανατολικής Αττικής. Τότε, είχε ανεβάσει μία φωτογραφία από την επιστροφή της στην Αθήνα που συνέπεσε συγκυριακά με την πρώτη μέρα που ξέσπασαν οι φωτιές και μετά από έντονη κριτική που δέχτηκε την κατέβασε.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις διακοπές της στο Ιόνιο [pic]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5640473754893047167
Σχόλια
item