Σαατσάκη: O Hλίας είναι αγκαλίτσας

Σαατσάκη: O Hλίας είναι αγκαλίτσας
Η Μαρία Σαατσάκη, μιλά για το ειδύλλιο με το Κασιδιάρη, που έληξε άδοξα εξαιτίας της «Espresso».
Το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της «Espresso» για το κρυφό ειδύλλιο της εντυπωσιακής Μαρίας Σαατσάκη με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη έφερε το τέλος στο τρυφερό ρομάντζο τους. 
Η καυτή σεξοβόμβα και ο πολιτικός χώρισαν λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, με την παρουσιάστρια να παραδέχεται πως ήταν ένα άδοξο και άδικο τέλος. «Ηταν κοινή μας επιθυμία με τον Ηλία, από την αρχή που γίναμε ζευγάρι, να μη δημοσιοποιηθεί ο δεσμός μας. 
Θέλαμε αυτό το τόσο όμορφο που μοιραζόμασταν να μην εκτεθεί στα φώτα, γι’ αυτό και συχνάζαμε σε μέρη που δεν είχαν πολύ κόσμο. 
Μόλις δημοσιοποιήθηκε η σχέση μας από την Espresso, λίγες ημέρες μετά χωρίσαμε. Απορώ πώς έγινε. Μόνο μία φορά πήγα να τον συναντήσω στη Βουλή και ήμουν πολύ προσεκτική».
Στη βουλή
Η επίσκεψη της ξανθομαλλούσας καλλονής έγινε στις 15 Μαΐου. Επισκέφθηκε τον αγαπημένο της στο γραφείο του στη Βουλή, ήπιαν μαζί καφεδάκι και μετά τον παρακολούθησε να αγορεύει από το βήμα του Κοινοβουλίου. 
Ηταν η μέρα της εκρηκτικής ομιλίας του, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλεσε «σκιάχτρο» τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου και εκείνη του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «νεοναζί κανίβαλο»! 
«Ο Ηλίας δεν είναι αυτό που δείχνει. Δεν είναι ο σκληρός πολιτικός που εμφανίζεται στα πολιτικά έδρανα. Στην προσωπική του ζωή είναι ένας τζέντλεμαν, ευγενικός, ήρεμος, προστατευτικός και αγκαλίτσας. 
Προέρχεται από μια πολύ αξιόλογη οικογένεια με αρχές. Μου φέρθηκε τέλεια. Με γοήτευσε από τον πρώτο λεπτό που μιλήσαμε. 
Λατρεύω το χαμόγελό του και τις γνώσεις του» εξομολογήθηκε στην «Espresso» η Μαρία Σαατσάκη, προσθέτοντας δειλά: «Η μεταξύ μας επικοινωνία δεν έχει σταματήσει. Ανταλλάσσουμε μηνύματα. Δεν ξέρω τι μπορεί να μας επιφυλάσσει το μέλλον».
Και αν σε προσωπικό επίπεδο το αύριο δεν ξέρει τι θα της φέρει, επαγγελματικά η Κρητικιά πρώην τραγουδίστρια επιστρέφει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή, κοινώς γίνεται... κεντρικιά!
«Μου έγινε μια πρόταση από τον Κυριάκο Βελόπουλο να παρουσιάζω μια gossip εκπομπή δύο φορές την εβδομάδα στο κανάλι Alert. Η πρεμιέρα θα γίνει τον Σεπτέμβριο, με προβολή στις 23.30. Θα έχει καλεσμένους ηθοποιούς και τραγουδιστές, ενώ θα περιλαμβάνει και μια ταξιδιωτική ενότητα που θα επιμελούμαι προσωπικά.
Πετάω από τη χαρά μου που επιστρέφω στη μικρή οθόνη και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλό μου φίλο Κυριάκο Κερανόπουλο που με βοηθάει πολύ στα επαγγελματικά μου» δήλωσε.
espressonews.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Σαατσάκη: O Hλίας είναι αγκαλίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 483390728088589945
item